Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λατρευτές άγνωστης θρησκείας


Για τους πλασιέ της νεοταξικής ισοπέδωσης υπάρχουν μουσουλμάνοι αλλά όχι χριστιανοί. Αυτοί είναι απλά οι… «πασχαλινοί προσκυνητές»

Στην επίθεση εναντίον των ισλαμιστών στη Νέα Ζηλανδία (50 νεκροί) δημοσιοποίησαν δηλώσεις στήριξης της μουσουλμανικής κοινότητας.

Στην επίθεση εναντίον των χριστιανών στη Σρι Λάνκα (359 νεκροί) δεν θέλουν να αναφέρουν καν τον όρο «χριστιανός» και μιλούν για «πασχαλινούς προσκυνητές».

Αυτοί είναι οι άρχοντες του κόσμου τούτου, αυτοί που θεωρούν ότι ο Τραμπ και ο Πούτιν εκπροσωπούν το «απόλυτο κακό», ενώ οι αφεντομουτσουνάρες τους το… καλό.

Ας κάνουμε μια βόλτα στο twitter να δούμε τι έγραψαν (βλ. φωτό).

Χίλαρι Κλίντον: Αυτό το ιερό, για πολλές θρησκείες, Σαββατοκύριακο πρέπει να σταθούμε ενωμένοι εναντίον του μίσους και της βίας. Προσεύχομαι για όλους όσοι επλήγησαν από τις σημερινές φρικτές επιθέσεις εναντίον των πασχαλινών προσκυνητών και των ταξιδιωτών στη Σρι Λάνκα.


Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα: Οι επιθέσεις εναντίον τουριστών και πασχαλινών προσκυνητών στη Σρι Λάνκα συνιστούν επίθεση εναντίον της ανθρωπότητας. Σε μια ημέρα αφιερωμένη στην αγάπη, τη λύτρωση και την αναγέννηση, προσευχόμαστε για τα θύματα και στεκόμαστε δίπλα στον λαό της Σρι Λάνκα.

Τερέζα Μέι: Και η πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου έκανε σχετική ανάρτηση στο twitter και το… τερμάτισε: Χαρακτήρισε το μακελειό των χριστιανών από τους ισλαμιστές «πράξεις βίας κατά εκκλησιών και ξενοδοχείων». Δηλαδή, κάποιοι τα έβαλαν με τα κτίρια, όχι με τους ανθρώπους. Πρόκειται δηλαδή για… οικοδομική τρομοκρατία, όπως ευφυώς γράφτηκε στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, η κυρία Μέι έγραψε: «Οι πράξεις βίας κατά εκκλησιών και ξενοδοχείων στη Σρι Λάνκα είναι πραγματικά αποτρόπαιες και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια εκφράζονται προς όλους εκείνους που πλήττονται σε αυτή την τραγική εποχή. Πρέπει να σταθούμε μαζί για να βεβαιωθούμε ότι κανείς δεν πρέπει ποτέ να ασκεί την πίστη του σε καθεστώς φόβου».

Φυσικά, όλοι οι παραπάνω, όταν έγινε στη Νέα Ζηλανδία η πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση του παρανοϊκού ακροδεξιού με θύματα ισλαμιστές, δεν δίστασαν να εκφράσουν ανοιχτά τα συλλυπητήριά τους στη μουσουλμανική κοινότητα της χώρας. Για αυτούς απλά δεν υπάρχουν χριστιανοί…

Παναγιώτης Λιάκος
Δημοκρατία



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]