Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Πολάκης είναι το σκιάχτρο του Τσίπρα


Ξεπέρασε σε χυδαιότητα, αθλιότητα και ηθική αμετροέπεια κάθε όριο
Ο ρόλος του Παύλου Πολάκη στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και η στάση του Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάζοντας το βιογραφικό του Πολάκη, βλέποντας την πορεία του, και γνωρίζοντας κάποιος τον μαγικό κόσμο της κομμουνιστογενούς αριστεράς, καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για ένα αγνό, λαϊκό και ψηλό παιδί της Κρήτης. Ήρθε στην Αθήνα σπούδασε Ιατρική και συνέχιζε να είναι ταγμένος στον αγώνα τον καλό κατά την αφελή του αντίληψη. Δικαίωμά του. Αλλά μέχρι εδώ δεν μας αφορά τίποτα.

Όταν έγινε Δήμαρχος άρχισε να μαγεύεται από την εξουσία, και κατά ομολογία του έφταιξε διπλό ταμείο, και ενίοτε έριχνε καμία κουμπουριά δημοσία θέα. Ας δεχτούμε πως ούτε μέχρι εδώ μας αφορά και τόσο, αν και αρχίζει να ενοχλεί. Καβάλησε το καλάμι όμως όταν ριζοσπαστικοποιήθηκε ελέω ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα, και άρχισε να παίζει τον ρόλο του πρόθυμου δυστυχώς τραμπούκου, ειδικά όταν κατέλαβε κυβερνητική θέση.


Όταν έγινε Υπουργός, θαμπώθηκε. Ο ρόλος ήταν επιθυμητός από το κυβερνητικό σύστημα γιατί δημιούργησε σκληρό και μπρουτάλ υποτίθεται porte- parole για το σκληροπυρηνικό ακροατήριο, που τρέφεται από τον διχασμό και το μίσος, τον χυδαίο λόγο και την ψευτολεβεντιά μίας δήθεν αγνότητας του βουνού. Τον έθρεψαν, τον φανάτισαν και αυτός το πήρε τοις μετρητοίς.

Επειδή τώρα ξεπέρασε σε χυδαιότητα, αθλιότητα και ηθική αμετροέπεια κάθε όριο, αν τον αγαπάνε ελαχίστως αυτοί που τον χρησιμοποιούν σαν ύφος, ύψος, μορφή και πρωτολειότητα, ας τον προστατέψουν. Τον έστυψαν, τον έκαψαν και τον κατέστρεψαν. Ο Πολάκης δεν υπάρχει, σκιάχτρο του Τσίπρα είναι. Η ψυχή μας κοντά στον γενναίο και άξιο υποψήφιο ευρωβουλευτή και γιατρό Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Σταύρος Κωνσταντινίδης
AthensVoice



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]