Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Καρανίκας, η συμφωνία των Πρεσπών και οι Σλάβοι των Σκοπίων


Είναι φανερό πως ο κ. Καρανίκας διάβασε την Συμφωνία νύχτα χωρίς φως. Και δεν είναι ο μόνος. Υπάρχουν και άλλοι που διάβασαν λάθος Συμφωνία

Τη δική του ερμηνεία για τη Συμφωνία των Πρεσπών έδωσε από τη Θεσσαλονίκη ο σύμβουλος στρατηγικής του πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας. Εκεί, απαντώντας σε πολίτες που του απηύθυναν τον λόγο. είπε πως "η Συμφωνία λέει ότι είναι Σλάβοι" αναφερόμενος στους κατοίκους των Σκοπίων.

Είναι φανερό πως ο κ. Καρανίκας διάβασε την Συμφωνία νύχτα χωρίς φως. Και δεν είναι ο μόνος. Υπάρχουν και άλλοι που είχαν φως, αλλά διάβασαν λάθος Συμφωνία.

Ρώσος εμπειρογνώμονας: Επενδύοντας στα Σκόπια, βοηθάμε το …ΝΑΤΟ. Ο Βλαντίμιρ Ολεντσένκο, ανώτερος συνεργάτης στο Εθνικό Ινστιτούτο Παγκόσμιας Οικονομίας και των διεθνών σχέσεων "Πριμακόφ" στη Ρωσική Ακαδημία Επιστημών, υποστηρίζει:

«Η επέκταση του εμπορίου και των επενδύσεων πρέπει να είναι επωφελής για όλα τα μέρη. Σε αυτήν την περίπτωση, τα οφέλη σταματούν με το ΝΑΤΟ, καθώς τα μέλη της Συμμαχίας θα συνεισφέρουν 2% του ΑΕΠ τους στον προϋπολογισμό του ΝΑΤΟ. Θα πρέπει να έχουμε στο νου μας το ερώτημα, εάν με τις όποιες οικονομικές δοσοληψίες με τα Σκόπια, γινόμαστε και εμείς "δωρητές" του ΝΑΤΟ…», είπε.

Η Ρωσία κατασκεύασε ένα νέο υποβρύχιο που θα μεταφέρει πυρηνικές τορπίλες ικανές να καταστρέψουν τις εχθρικές ακτές δημιουργώντας κύμα τσουνάμι έως 500 μέτρα (1.600 πόδια) που μπορεί να αφήσει πίσω ραδιενεργά ισότοπα. Μια βόμβα των 100 μεγατόνων θα δημιουργούσε τεχνητά τσουνάμι, που θα φέρει καταστροφή σε όλα τα παράλια.


Υπήρχαν πολλοί που υποψιάζονταν ότι κάποιες από τις γεωλογικές καταστροφές προκαλούνται με τεχνητά μέσα. Θεωρήθηκαν συνωμοσιολόγοι. Η ρωσική ανακοίνωση, ανοίγει νέο κύκλο συζητήσεων.

Ο Ευρωπαίος επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί είχε συζητήσεις με τον πρώην πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Τόνι Μπλερ και τον αμφιλεγόμενο δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος, σχετικά με δεύτερο δημοψήφισμα για το Brexit, αλλά η Κομισιόν προσπαθεί να το κρατήσει κρυφό. Κοινοποίησε μεν την συνάντηση, αλλά έσβησε επτά γραμμές του περιεχομένου των συνομιλιών.

Ερώτηση: Υπό ποία ιδιότητα ο Σόρος αναμιγνύεται στα εσωτερικά της Βρετανίας, χρηματοδοτώντας μάλιστα κινήσεις εναντίον του Brexit; Αφενός βέβαια, φαίνεται η εχθρότητα με τον Τραμπ, που στήριξε το Brexit, αφετέρου, πάλι για συνωμοσιολογίες θα μιλήσουν όταν γίνεται αναφορά στον ύποπτο ρόλο του Σόρος;

Η ρωσική εφημερίδα Moscow Times σε ένα κείμενο με τίτλο «Ο άνθρωπος μας στο ΝΑΤΟ: Ο Πούτιν είναι πολύ τυχερός στο θέμα Ερντογάν», γράφει πως η Ρωσία είναι στο χείλος μιας μεγάλης νίκης κατά του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ. Στο κείμενο αναφέρεται πως η Μόσχα «Χωρίς να ρίξει ούτε μια σφαίρα, χωρίς να χρησιμοποιήσει ούτε ένα άρμα, μόνο με ένα τρολ διαδικτύου, εξάγει μια χώρα με θέση κλειδί από το στρατιωτικό δίκτυο και θα εξαφανίσει την ενότητα του ΝΑΤΟ».

Ψιθυρίζεται ότι θα ακολουθηθεί η γνωστή κομμουνιστική τακτική, να ρίξουν όλα τα βάρη στον Τσίπρα, για να διασωθούν οι υπόλοιποι. Αν επαληθευθεί ότι στην θέση του Τσίπρα θα βάλουν τον Τσακαλώτο, τον προτιμώ τον άνθρωπο, γιατί μιλάει... σωστά ελληνικά. Αυτά που θέλει ο Γαβρόγλου να μιλάμε όλοι. Ο Τσακαλώτος προσαρμόστηκε καλύτερα από τον Τσίπρα.

Καλλισθένης εν δήμω
Voria


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]