Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο και με drone


Οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο συνεχίζονται και για πρώτη φορά το ΓΕΕΘΑ επισημαίνει επίσημα πως μεταξύ των τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών που προέβησαν σε παραβατική συμπεριφορά στο Αιγαίο συμπεριλαμβάνεται και ένα Μη Επανδρωμένο Αεροόχημα (UAV).

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ, 3 σχηματισμοί με 2 «ζευγάρια» μαχητικών αεροσκαφών F-16 και άλλο ένα «ζευγάρι» εκσυγχρονισμένων μαχητικών αεροσκαφών F-4E Phantom/Terminator, καθώς και 3 μεμονωμένα αεροσκάφη, από τα οποία 2 CN-235 ναυτικής συνεργασίας της αεροπορίας των Ναυτικών Δυνάμεων της γείτονος, καθώς και ένα Μη Επανδρωμένο Αεροόχημα (UAV), συνολικώς 9 αεροσκάφη, από τα οποία 2 μαχητικά ήταν οπλισμένα, πραγματοποίησαν 6 παραβάσεις των Κανόνων Εναερίου Κυκλοφορίας (ΚΕΚ) του FIR Αθηνών και 35 παραβιάσεις του Εθνικού Εναερίου Χώρου (ΕΕΧ), στο Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο. Από τις 35 παραβιάσεις του ΕΕΧ οι 30 πραγματοποιήθηκαν από τα CN-235.





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]