Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παχυδερμισμός της εξουσίας


Ακόμα και τα ήθη ακολουθούν τον νόμο της βαρύτητας. Όταν, αντί να προάγονται, αφήνονται στην... τύχη τους, εφορμούν ταχέως προς τα κάτω. Τα πολιτικά ήθη στην πατρίδα μας έχουν αφεθεί στην τύχη τους, όπως στην τύχη τους αφέθηκαν τα εθνικά ζητήματα, η οικονομία, ο πολιτισμός, η Δημόσια Τάξη, η Δικαιοσύνη, το μέλλον και το παρόν του λαού.

Μία από τις πολύ επιβλαβείς για τον εθνικό οργανισμό ηθικές νόσους που διασπείρει η πολιτική εξουσία είναι η αδιαφορία για τη γνώμη των άλλων, αυτό που οι πολλοί αποκαλούν παχυδερμισμό (και κομψά διατυπώνεται ως έλλειψη ευθιξίας).

Η Ρένα Δούρου διώκεται πλέον και για την εκατόμβη της πυρκαγιάς στο Μάτι αλλά και για τους πνιγμένους από τη νεροποντή στην Μάνδρα Αττικής. Κι εκείνη, αντί να κάνει το στοιχειώδες, να αποσυρθεί από το προσκήνιο, να ασχοληθεί με τις εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις της και έπειτα -αν δικαιωθεί- να επανέλθει, συνεχίζει αμέριμνη την προεκλογική καμπάνια της!

Λες και δεν έχει συμβεί τίποτα! Λες και δεν είδε τα νεκροταφεία να γεμίζουν από άτυχους πολίτες, τους οποίους υποτίθεται ότι θα «προστάτευε» με την πολιτική της στην Περιφέρεια Αττικής.


Επίσης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Κυρίτσης, περιφρονώντας τους νεκρούς της Μαρφίν που έπεσαν θύματα της ακροαριστερής τρομοκρατίας, είπε ότι δεν θυμάται κανέναν να έχει χάσει τη ζωή του από μολότοφ. Και έπειτα από την πανελλήνια κατακραυγή νόμισε ότι «καθάρισε» ανασκευάζοντας τη δήλωσή του.

Το ίδιο και με τη Μυρσίνη Λοΐζου, η οποία ζήτησε (με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης) από τα θύματα της τρομοκρατίας να... σηκωθούν για να της ζητήσουν συγγνώμη! Και εκείνη, έπειτα από την πάνδημη έκφραση αγανάκτησης και αηδίας για την απάνθρωπη τοποθέτησή της, έκανε μια διορθωτική δήλωση και νόμισε ότι αυτό αρκεί.

Αυτό όχι μόνο δεν αρκεί, αλλά προκαλεί ακόμα περισσότερο τους Έλληνες, τουλάχιστον όσους δεν έχουν χάσει ακόμα την αίσθηση του μέτρου.

Στην κορυφή όλων ο κ. Τσίπρας, που ποζάρει γελαστός μαζί με τα προαναφερθέντα στελέχη του, στα οποία αναθέτει ρόλους...

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]