Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μετανάστες φτάνουν στον Έβρο με τη βάρκα τους στα χέρια


Στο βίντεο φαίνεται μια ομάδα μεταναστών από το Αφγανιστάν να έχει φτάσει στο ελληνικό έδαφος με μια βάρκα την οποία μεταφέρουν στα χέρια.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο που αποτυπώνει την κατάσταση με την είσοδο μεταναστών στην Ελλάδα, δια μέσου του Έβρου ποταμού, κατέγραψε ο οικονομολόγος Αναστάσιος Λαυρέντζος την περασμένη Κυριακή.

Στο βίντεο φαίνεται μια ομάδα μεταναστών από το Αφγανιστάν να έχει φτάσει στο ελληνικό έδαφος με μια βάρκα την οποία μεταφέρουν στα χέρια.

Σύμφωνα με μια γυναίκα που βρισκόταν μαζί με τον κ. Λαυρέντζο, τρεις από την ομάδα πλησίασαν το αυτοκίνητο γιατί «ίσως αρχικά πίστευαν ότι είμαστε στρατιωτικοί. Μετά είδαν ότι τους τραβάμε βίντεο».


Συνεχίζοντας την περιγραφή των όσων συνέβησαν, η δημοσιογράφος Μελαχροινή Μαρτίδου αφηγείται στο Έθνος ότι ένας εξ αυτών που τους προσέγγισαν «ήταν καλοντυμένος, κουβαλούσε ένα σακίδιο πλάτης και διέφερε από τους άλλους. Ίσως ήταν ο διακινητής που τους πέρασε και τους οδήγησε με GPS στο σημείο που είχε συμφωνηθεί».

Το βίντεο διάρκειας 35 δευτερολέπτων κλείνει με τους μετανάστες να το βάζουν στα πόδια στο άκουσμα της λέξης «police».




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]