Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κι ήταν οι εκλογές άσπρες σαν τα γάλατα και του ‘λεγαν γαργάλατα


Κι ήταν οι εκλογές άσπρες σαν τα γάλατα και του ‘λεγαν γαργάλατα.

Έχει μια ξεχωριστή ίσως και ιδιότυπη σχέση με την ελληνική γλώσσα ο Πρωθυπουργός, αλλά συχνά πυκνά είναι σαφέστατος. Ενδεχομένως ολίγον κυνικός, αλλά εύκολος στην “αποδελτίωση”.

Τουλάχιστον γίνεται κατανοητός σε όσους μπορούν να τον ερμηνεύσουν.

Τον γαργαλούν είπε για εκλογές τον Μάιο. Που σημαίνει πως τον κάνει και γελά ένα τέτοιο σενάριο.

Εδώ πέρασε η τροπολογία-σέλφι για να μη χρειαστεί να παραιτηθούν οι δύο βουλευτές που πάνε και για ευρωβουλευτές, ονόματα δεν λέμε, κανείς δεν τα ξέρει, μην τα αποκαλύψουμε.

Από τη στιγμή που αποσυνδέθηκε και η εκλογή του ΠτΔ από τη διάλυση της Βουλής, ο σχεδιασμός του Μαξίμου έχει εκλογές τον Οκτώβριο, μια γεμάτη τετραετία στην αντιπολίτευση, μεγάλη προσοχή στις όποιες εσωκομματικές αμφισβητήσεις, που όλοι το ξέρουν, μετεκλογικά θα είναι σφοδρότατες.


Να κρατήσει την ηγεσία του κόμματος θα είναι το στοίχημα του κυρίου Τσίπρα τη σεζόν 2019-2020. Και αφού τα καταφέρει, σταδιακά θα προσπαθήσει να αρθρώσει αντιπολιτευτικό λόγο για να κάνει το come back το 2022, άντε 2023, εκμεταλλευόμενος και τις όποιες αστοχίες και λάθη της μέλλουσας Κυβέρνησης. Ούτε πενήντα χρονών δεν θα είναι…

Και εννοείται πως ως τον Οκτώβρη θα γίνουν όσες παροχές και διορισμοί μπορούν να γίνουν.

Οι αυτοδιοικητικές δεν προσφέρονται για πολιτικά συμπεράσματα, στις ευρωεκλογές πιστεύουν σε μια διαχειρίσιμη διαφορά ήττας και θα τα δώσουν όλα στις εθνικές, με “διαφορετικό διακύβευμα” και με μια πανστρατιά προοδευτική, προοδευτικών και προοδευτικότητας.

ΕΜΟ


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]