Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πρόσβαλε τον Ερντογάν σε καφενείο και καταδικάστηκε...


Δημοκρατία… a la Turka
Δικαστήριο επέβαλε σε 75χρονο να διαβάσει 24 βιβλία για τον Ερντογάν!
Ο Τσίπρας πιστεύει πως η Ελλάδα έχει τον ίδιο πολιτισμό!!!

Μια... διαφορετική τιμωρία επέβαλε τουρκικό δικαστήριο σε έναν 75χρονο, αφού τον υποχρέωσε να διαβάσει 24 βιβλία για τον Ερντογάν επειδή τον προσέβαλε σε καφενείο!

Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για τον 75χρονο Αλί Σαχίν, ο οποίος θα πρέπει να διαβάσει 24 βιβλία που έχουν σχέση με τον Τούρκο Πρόεδρο, το Ισλάμ και την ιστορία της Τουρκίας. Ο 75χρονος αρνείται ότι προσέβαλε ή συκοφάντησε κατά του Τούρκου Προέδρου και ο ίδιος υποστηρίζει ότι κάποιος τον ‘κάρφωσε’ στην αστυνομία, η οποία εμφανίστηκε ξαφνικά στο καφενείο που συχνάζει και τον συνέλαβε με την κατηγορία της συκοφαντίας.

Παρόλο που ο δικηγόρος του υπέβαλε ένσταση στην απόφαση, ο 75χρονος δήλωσε ότι θα συμμορφωθεί ξεκινώντας αμέσως ανάγνωση. “”Είμαι 75 ετών, δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτά, αλλά σύντομα θα ξεκινήσω το διάβασμα”, φέρεται να δήλωσε.

ProNews




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]