Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Τέρενς Κουίκ έριξε "το τελευταίο καρφί" στους ΑΝΕΛ


Από Καραμανλικός έγινε τυφλός υποστηρικτής της κυβέρνησης των εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ!!!
Από Θρακάρχης και τουρκοφάγος, κολαούζος του Αλέξη Τσίπρα...

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Ήταν μερικά χρόνια πριν, όταν ο γνωστός ως τότε δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ, γύριζε την Ελλάδα για να συνεγείρει τα πλήθη υπέρ των ΑΝΕΛ και δεν δίσταζε να «ομολογεί» -στις επαφές που έκανε- πως ο ίδιος είναι δεξιός και Καραμανλικός και πως οι ΑΝΕΛ αποτελούν την «ασπίδα» των εθνικών θεμάτων απέναντι στην πολιτική καταιγίδα που ονομαζόταν ΣΥΡΙΖΑ.

«Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια», λέει η σοφή λαϊκή παροιμία. Και κάπως έτσι, μερικά χρόνια αργότερα, ο «δεξιός» και «Καραμανλικός» Τέρενς Κουίκ, περιδιάβαινε ανά τον κόσμο ως τοποθετημένος από τους ΑΝΕΛ υφυπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας πλήθος ερωτηματικών για την προσφορά του. Μέχρις ότου ήρθε η «σύγκρουση» του Πάνου Καμμένου με τον Αλέξη Τσίπρα και το κόμμα των ΑΝΕΛ μετατράπηκε σε απόκομμα πολιτικού σχήματος, με βουλευτές που επέλεξαν να διατηρήσουν τις «καρέκλες εξουσίας» και να εγκαταλείψουν την… «ιδεολογία» τους.

Η τελευταία διαγραφή – παραίτηση έγινε από τον άλλοτε ακραίφνη δεξιό γιατρό, Θανάση Παπαχριστόπουλο. Το κόμμα των ΑΝΕΛ φυλορροούσε και η διατήρησή του ως κόμμα στην Βουλή εξαρτιόταν από το «δεξιό» και «Καραμανλικό» Τέρενς Κουίκ. Και ήρθαν έτσι οι εξελίξεις ώστε το «πρωτοπαλίκαρο» του Πάνου Καμμένου, ήταν τελικά ο άνθρωπος που «έριξε πόρτα» στους ΑΝΕΛ και «έκλεισε την πόρτα» φεύγοντας από το άλλοτε "περήφανο πατριωτικό κόμμα" του Πάνου Καμμένου, αντικαθιστώντας τον Θανάση Παπαχριστόπουλο ως βουλευτής.


Κατά την ορκωμοσία του Τ. Κουίκ ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος φώναζε προς το μέρος του:
«Ντροπή σου ντροπή σου! Πήγαινες και προσκυνούσες τα μνημεία, έλεγες ότι δεν θα δώσουμε ποτέ το όνομα της Μακεδονίας και τώρα στέλνεις επιστολή που λες ότι θα ψηφίζεις τα νομοσχέδια του ΣΥΡΙΖα. Πρέπει να ντρέπεσαι, να παραδώσεις την έδρα σου».
Συγκεκριμένα, πριν ξεκινήσει η ορκωμοσία ο κ. Κουίκ κατευθύνθηκε προς το έδρα του κ. Καμμένου προκειμένου να τον χαιρετήσει.
«Μην με πλησιάζεις. Φύγε από κοντά μου. Ντροπή σου! Όφειλες να παραδώσεις την έδρα σου»
αντέδρασε ο Δημήτρης Καμμένος.


Ο κ. Κουίκ σχεδόν ατάραχος επέστρεψε στο κέντρο όπου θα τελούταν η ορκωμοσία γύρισε προς τους φωτογράφους και σχολίασε
«Γι αυτό κάνει την φασαρία. Για τις φωτογραφίες».
Η φραστική κόντρα συνεχίστηκε και μετά την ορκωμοσία με τον Δημήτρη Καμμένο να λέει:
«Είναι ντροπή σου. Έκλαιγες για την Μακεδονία και τώρα τα υπογράφεις όλα για την καρέκλα. Υπογράφεις ακόμα και τα πληρεξούσια (σ.σ. για την επιστολή που δηλώνει ότι θα ψηφίζει όλα τα κυβερνητικά νομοσχέδια)».
Σύμφωνα με πληροφορίες η κόντρα συνεχίστηκε και έξω από την Ολομέλεια:
Τ. Κουίκ: Ευχαριστώ για την διαφήμιση
Δ. Καμμένος: Είσαι τομάρι
Τ. Κουίκ: Ούτε εσύ παρέδωσες την έδρα
Δ. Καμμένος: Εμένα με διέγραψαν

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, έστειλε παράλληλα επιστολή παρόμοια με εκείνη των «6» (ουσιαστικά των 5 πλέον, αφού παραιτήθηκε ο Παπαχριστόπουλος) στον πρόεδρο της Βουλής με την οποία εκχωρεί την ψήφο του υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ για τα επόμενα νομοσχέδια «μέχρι την τελευταία μέρα» όπως γράφει χαρακτηριστικά.

Η "λευκή επιταγή" του "δεξιού" και "Καραμανλικού" Τέρενς Κουίκ προς την αριστερή κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, σηματοδοτεί την ιδεολογική του μετατόπιση προς τα αριστερά ή πρόκειται το αποτέλεσμα μιας υπόγειας συναλλαγής (πολιτικής ή άλλης) προς όφελος του αριστερού πλέον Τέρενς Κουίκ;

Το μόνο βέβαιο είναι πως το "πάρτυ" μόλις άρχισε και το επόμενο διάστημα αναμένεται πλήθος αποκαλύψεων (με τη μέθοδο των διαρροών) σχετικά με τα έργα και τις ημέρες, και τις εν γένει δραστηριότητες του αριστερού πλέον Τέρενς Κουίκ, τόσο ως στελέχους των ΑΝΕΛ όσο και ως υφυπουργού Εξωτερικών...

Δείτε την επιστολή - "λευκή επιταγή" του Τέρενς Κουίκ:



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]