Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οργανώνουν κομματικό στρατό με συλλογικότητες ξένων χωρών


Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Κι ενώ είμαστε έτοιμοι να πούμε πως «αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να πάει παρακάτω, δεν μπορεί να δημιουργήσει νέες εθνομηδενιστικές συνθήκες», έρχεται η πραγματικότητα για να μας αποδείξει πως αυτή η κυβέρνηση έχει τεράστιες δυνατότητες στο να εφευρίσκει απίθανους τρόπους για να μεταβληθεί σε καθεστώς.

Μαθαίνουμε, λοιπόν, πως με δελτίο Τύπου, το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, προχωρά σε κάλεσμα για την καταγραφή αναγνωρισμένων φορέων συλλογικής εκπροσώπησης τρίτων χωρών, προκειμένου, σύμφωνα πάντα με το δελτίο Τύπου του υπουργείου, να προωθηθούν μέτρα ενίσχυσης της συμμετοχής αυτών των ξένων φορέων (ΜΚΟ και σύλλογοι "μεταναστών";) σε συλλογικές δράσεις.

Τι συλλογικές δράσεις είναι αυτές και σε τι αποσκοπούν;
Πόσο συνδεδεμένες θα είναι με τα κομματικά συμφέροντα του ΣΥΡΙΖΑ και τις προεκλογικές ανάγκες της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα;
Πώς μπορούν πολίτες τρίτων χωρών να καλούνται στο να εμπλακούν σε εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας;

Σας παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου, για να προλάβουμε τους πρόθυμους που αρέσκονται στο να βλέπουν ως fake news όλα όσα αρνητικά συνδέονται με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]