Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Tζιχαντιστής ήθελε να σκοτώσει τον Πούτιν στη Σερβία!


Τη δολοφονία του Βλαντιμίρ Πούτιν φαίνεται ότι σχεδίαζε ένας 21χρονος τζιχαντιστής, ο Αρμίν Αλίμπασιτς, ο οποίος τελικά συνελήφθη στη Σερβία, σύμφωνα με τις Αρχές της χώρας

Καλά ενημερωμένη για την υπόθεση πηγή ανέφερε ειδικότερα στο σερβικό πρακτορείο πληροφοριών BIA ότι «ο ύποπτος προετοίμαζε την τρομοκρατική επίθεση κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Ρώσου ηγέτη στο Βελιγράδι».

Στη Σερβία πάντως δεκάδες χιλιάδες πολίτες έσπευσαν να υποδεχθούν χθες τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος πραγματοποίησε μονοήμερη επίσημη επίσκεψη στη χώρα. Η Ρωσία είναι διατεθειμένη να επενδύσει περίπου 1,4 δισ. δολάρια στις ενεργειακές υποδομές της Σερβίας ώστε να φθάσει στη χώρα η γραμμή του αγωγού φυσικού αερίου Turkish Stream, δήλωνε αργότερα ο Πούτιν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχωρήθηκε μετά το τέλος των συνομιλιών που είχε με τον Σέρβο ομόλογό του Αλεξάνταρ Βούτσιτς.


Ο Ρώσος πρόεδρος αναφέρθηκε συγκεκριμένα στη ρωσική πετρελαϊκή εταιρία Gazpromneft, η οποία, όπως είπε, ως «κύριος επενδυτής της Ρωσίας στον ενεργειακό τομέα της Σερβίας, έχοντας επενδύσει στη θυγατρική της στη Σερβία περίπου 3 δισεκατομμύρια δολάρια, προτίθεται να επενδύσει έως το 2025 ακόμη 1,4 δισ. δολάρια».

Ο πρόεδρος Πούτιν είπε ακόμη ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με τον οποίο θα έχει συνομιλίες την ερχόμενη εβδομάδα, αντιμετωπίζει θετικά την προοπτική της συνέχισης του αγωγού φυσικού αερίου στην Ευρώπη. «Ετσι, λοιπόν, θα συνεργαστούμε και θα δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα» υπογράμμισε ο Ρώσος πρόεδρος.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]