Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Με αναφορές περι προδοσίας απαντά ο Π. Καμμένος στον Ν. Κοτζιά


Νέα υπονοούμενα κατά του Νίκου Κοτζιά με αναφορές σε «προδοσία» και «έγκλημα» άφησε ο Πάνος Καμμένος, λίγο μετά την ανακοίνωση του κινήματος ΠΡΑΤΤΩ του πρώην ΥΠΕΞ με την οποία ενημέρωσε ότι καταθέτει μήνυση κατά του Π. Καμμένου.

Ειδικότερα, δύο ημέρες μετά τις αναφορές του σε «ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ...», ο Πάνος Καμμένος σε νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, κάνει λογοπαίγνιο με το όνομα της κινήματος του πρώην υπουργού Εξωτερικών (ΠΡΑΤΤΩ), αναφέροντας:
«ΔΙΑ-ΠΡΑΤΤΩ: ρήμα το συναντάμε συχνά σε εκφράσεις όπως «διαπράττει προδοσία» η «διαπράττει έγκλημα» δεν συνηθίζεται συχνά για καλό σκοπό»



Η προηγούμενη ανάρτηση του Π. Καμμένου:

Το ΠΡΑΤΤΩ του Ν. Κοτζιά προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά του Π. Καμμένου

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα, το κίνημα ΠΡΑΤΤΩ του Νίκου Κοτζιά είχε ενημερώσει ότι προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κάνοντας λόγο για «συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς» και «πρακτικές υπόκοσμου και παρακράτους» που αποσκοπούν στην αποτροπή της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών και «υπονομεύουν τη λειτουργία της Δημοκρατίας».

Όπως ανέφερε το ΠΡΑΤΤΩ με τη μήνυση που καταθέτει, παρέχει «τη δυνατότητα στον κύριο Καμμένο να αποδείξει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης τις εν γνώσει του συκοφαντίες, ύβρεις και ψέματά του», σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «θα καταφανεί δε, αν ο εν λόγω κύριος είναι ο «Εθνικός ψεύτης» και ένας κοινός συκοφάντης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΡΑΤΤΩ:

«Το ΠΡΑΤΤΩ προσφεύγει άμεσα στη δικαιοσύνη μετά από τις δύο μηνυτήριες αναφορές που έχουν ήδη κατατεθεί στην Εισαγγελία για παράνομες και ακραίες πρακτικές σε βάρος του Προέδρου του. Πρακτικές άκρως προσβλητικές για την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητα του.

Ισχυρισμοί συκοφαντικοί οι οποίοι συνοδεύονται από πρακτικές υπόκοσμου και παρακράτους, στοχεύοντας στη πρόκληση φόβου. Μεθοδεύσεις που αποσκοπούν στην αποτροπή της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Ελλήνων και υπονομεύουν τη λειτουργία της Δημοκρατίας.

Η προσφυγή στη Δικαιοσύνη είναι πράξη προάσπισης της δημοκρατίας από εκείνους που θέλουν να την φθείρουν.

Με τη μήνυση που κατατίθεται, παρέχεται η δυνατότητα στον κύριο Καμμένο να αποδείξει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης τις εν γνώσει του συκοφαντίες, ύβρεις και ψέματά του. Θα καταφανεί δε, αν ο εν λόγω κύριος είναι ο «Εθνικός ψεύτης» και ένας κοινός συκοφάντης».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]