Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Του φευγάτου η μάνα…


Μέρες που είναι, θα μου πείτε ότι πετάω τη μπάλα στη κερκίδα.

Εδώ χάνεται η Μακεδονία κι εγώ ακόμη ασχολούμαι με τις απάτες του Σύριζα και με τις κωλοτούμπες του πολιτικού μας προσωπικού.

Και θα έχετε ένα δίκιο…

Όμως για το ξεπούλημα της Μακεδονίας δεν φταίει ο Αλέξης, ο οποίος και σε αυτό το ζήτημα εφαρμόζει όλα όσα υποστήριζε επί χρόνια.

Οι μισοί μόνο από το 36% που ψήφισαν τον Σύριζα αν είχαν διαβάσει το καταστατικό του, ή αν φρόντιζαν να ενημερωθούν για τις θέσεις του, θα ήξεραν ότι οι μισές και βάλε συνιστώσες του έδωσαν χρόνιο και λυσσαλέο αγώνα για να ονομάζονται τα Σκόπια Μακεδονία.

Όπως κάποιες άλλες, αγωνίζονταν για καιρό για ανοιχτά σύνορα, ελεύθερη είσοδο και επιδόματα στους λαθρομετανάστες, αφοπλισμό της αστυνομίας, και άλλα τέτοια πολλά φαιδρά κι αριστερά…

Όμως ο κοΖμάκης, ανάμεσά τους και πολλοί ντεμέκ νεοδημοκράτες, δεν έδινε σημασία, αρκεί να έδιωχνε τον Σαμαρά, που ήταν φασίστας αφού… Έτσι δεν είναι;

Ας μη κρυβόμαστε λοιπόν πίσω από το δάκτυλό μας.

Η Μακεδονία ξεπουλιέται με τη ψήφο (δις παρακαλώ) του σοφού λαού… να τα λέμε όλα.

Κι έτσι φτάσαμε στο σήμερα, με διάφορους ανισόρροπους να πέφτουν από τα σύννεφα, συνειδητοποιώντας ότι ο Αλέξης και το τσούρμο του δεν κάνουν τίποτα περισσότερο από το να υλοποιούν τις ιδεοληψίες τους, που αν πράγματι τις γνώριζαν οι ψηφοφόροι, ακόμη και οι φανατικοί αγαναΧτιστές, το εν λόγω μόρφωμα θα συνέχιζε να βολοδέρνει στο 3-4%.

Δεν ήξεραν όμως και δεν ρώτησαν… άρα καλά να πάθουμε όλοι μας.

Εξάλλου το έλεγα από τότε… στα συσσίτια και στις ουρές στα ΑΤΜ που θα ζήσουμε, θα είμαστε όλοι ίσοι… δεν θα έχουν προτεραιότητα όσοι ψήφισαν Σύριζα.


Πέρα όμως από το ξεπούλημα της Μακεδονίας, που είτε το ψηφίσει ο Δανέλλης κι η Παπακώσταινα, είτε όχι, είναι νομοτελειακά δεδομένο, υπάρχουν κι άλλα πιο μικρά, τα οποία εγώ θεωρώ εξίσου σοβαρά.

Κι έχουν να κάνουν με το αίσθημα της ανασφάλειας που διακατέχει κάθε νορμάλ άνθρωπο, που ζει με τον κίνδυνο της ληστείας, της επίθεσης, και της δολοφονίας μέσα στο ίδιο του το σπίτι, με την αστυνομία να πετάει αετό, και να υπάρχει μόνο για να εξυπηρετεί τους μεγαλόσχημους της κυβέρνησης, ή να συλλαμβάνει… αφισοκολλητές.

Σε αυτό το σημείο να θυμίσω, ότι αν η αφισοκόλληση είναι όντως σοβαρό αδίκημα, τότε ο Καρανίκας και οι μισοί συριζαίοι μετακλητοί θα έπρεπε να σπάνε πέτρες στο μακρινό Γκουαντάναμο.

Διότι τόσα χρόνια η αφισοκόλληση ήταν αγωνιστική περγαμηνή, και οι αφισοκολλητές γίνονταν βουλευτές και υπουργοί… εφόσον όμως ήταν του Σύριζα.

Τώρα, απ’ ότι ακούω, μέχρι και νομοσχέδιο ετοιμάζεται, που θα την καθιστά ειδεχθές κακούργημα για όποιον δεν είναι εγγεγραμμένο μέλος του Σύριζα… Λέτε να το δούμε κι αυτό;

Τέλος πάντων, αυτό που μου την έδωσε από χθες είναι η περίπτωση εκείνη του αστυνομικού που παρ’ ότι εκτός υπηρεσίας, με το παιδάκι του στο αμάξι, έκανε αυτό που θα έπρεπε να κάνει ο κάθε αστυνομικός, να αντιληφθεί έγκλημα σε εξέλιξη και να επέμβει αποτελεσματικά, θέτοντας τον εαυτό του σε κίνδυνο.

Και τι έγινε; Ο άνθρωπος έκανε το καθήκον του, βάζοντάς τα με συμπαθείς (σεσημασμένους) Ρομά, και στη συνέχεια βρήκε τον μπελά του… αφού τον παρέπεμψαν με την κατηγορία της εν ψυχρώ δολοφονίας, όπως συμβαίνει σχεδόν κάθε φορά που κάποιος κάνει το καθήκον του στην μπανανία μας.

Αν ο συγκεκριμένος Ρομά ήταν και γκέι, ο αστυνομικός θα είχε ήδη εκτελεστεί.

Αυτά ζούμε στην Ελλάδα. Στη χώρα δηλαδή, που ισχύει το διαχρονικό «του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ».

Βέβαια, για να ‘μαστε δίκαιοι, ούτε εδώ φταίει ο ανακριτής, ο εισαγγελέας, ή δεν ξέρω ποιος άλλος.

Φταίει η εκάστοτε κυβέρνηση, που περνάει δεκάδες άσχετα νομοσχέδια στη ζούλα, αλλά ποτέ δεν κάθισε κανείς τους να εξετάσει ή να αναθεωρήσει τους κανόνες εμπλοκής της αστυνομίας, τις περιπτώσεις χρήσης όπλου κλπ.

Η οποία νομοθεσία είναι του 1950, αν δεν κάνω λάθος, τότε που στην Ελλάδα σημειώνονταν 2-3 φόνοι τον χρόνο, και πολλούς λέω, είτε για κτηματικές διαφορές είτε για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.

Σήμερα, που κάθε μέρα καλασνικοφόροι σπέρνουν τον θάνατο, οι αστυνομικοί μας παραμένουν ευνουχισμένοι, αφού για να κάνουν χρήση όπλου θα πρέπει πρώτα να δεχτούν πυροβολισμό!!!

Λες και οι Αμερικάνοι, οι Καναδοί, και άλλοι τέτοιοι αντιδημοκράτες είναι χαζοί, που μόλις ο ύποπτος βάλει το χέρι στη τσέπη του την ανάβουν κανονικά. Μάλιστα, τον συγκεκριμένο αστυνομικό θα τον παρασημοφορούσαν κιόλας, για το θάρρος και την προσφορά του over and beyond the call of duty.

Διότι αυτοί έζησαν στο πετσί τους την σκληρή εγκληματικότητα εδώ και πάρα πολλά χρόνια, και άρα κάνανε αυτό που πρέπει για να την αντιμετωπίσουν. Θωράκισαν την αστυνομία τους. Την οποία αστυνομία οι δικοί μας ανέκαθεν χρησιμοποιούσαν ως κυβερνητική σωματοφυλακή, ως κομματικούς Πραιτοριανούς, και κυρίως ως βαλέδες, ή βαστάζους για τα ψώνια και τις ομπρέλες των πολιτικάντηδων.

Εμείς λοιπόν εδώ, στον σουρεαλιστικό σοσιαλισμό μας, με τους Παρασκευόπουλους και τους λοιπούς γιαλαντζί επαγγελματίες αριστερούς, συνεχίζουμε να ζούμε σε ένα τρενάκι του τρόμου… χωρίς να ξέρουμε πότε κι από πού θα τη βρούμε.

Μια ρώσικη ρουλέτα δηλαδή. Θα μας την ανάψει Γεωργιανός δολοφόνος, Αλβανός μαχαιροβγάλτης, ή κανένας χαπακωμένος Αφγανός με χατζάρα (όλοι κατά σύμπτωση ελεύθεροι χάρη στον Νόμο Παρασκευόπουλου);

Εν κατακλείδι, καλές οι κορώνες για το Μακεδονικό, καλές οι προτάσεις για ανάπτυξη και οικονομική ανασύνταξη, καλές οι πλάκες με τα ντιμπέιτ και τις κωλοτούμπες της Κουντουρά, αλλά ας αφιερώσει ο Κυριάκος και λίγα λόγια για το τι σκοπεύει να κάνει στο ακανθώδες ζήτημα της ασφάλειας, και της αντιμετώπισης της εγκληματικότητας.

Διότι δεν μπορούν ολόκληρες περιοχές της χώρας, με δεκάδες χιλιάδες κατοίκους να διαθέτουν 5-6 αστυνομικούς, με τα περιπολικά τους εκτός λειτουργίας, την ίδια ώρα που ο κάθε τυχάρπαστος Δανέλλης διαθέτει πλήρως στελεχωμένη αστυνομική φρουρά για τον φόβο των … ντελιβεράδων…

Αυτά και σε άλλα με υγεία.

ΥΓ- Αν είχε χιούμορ ο Κυριάκος θα δέχονταν το ντιμπέιτ με τον Αλέξη, αλλά στα… εγγλέζικα, που αποτελούν το δεύτερο ατού του ευρυμαθούς πρωθυπουργού μας.

Strange Attractor
AntiNews



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]