Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανενόχλητοι κουκουλοφόροι στο προαύλιο της Βουλής κατά το συλλαλητήριο


Ερωτήματα προκαλεί ένα βίντεο 50 δευτερολέπτων που δείχνει κουκουλοφόρους να περνούν ανενόχλητοι στον προαύλιο χώρο της Βουλής και να βρίσκουν καταφύγιο ανάμεσα στις αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις.

Η σκηνή καταγράφεται λίγο μετά το ξέσπασμα των επεισοδίων στο Σύνταγμα, κατά το συλλαλητήριο της Κυριακής ενάντια στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και σχολιάζεται ποικιλοτρόπως από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Κοινός γνώμονας, ωστόσο, είναι η απορία: Πώς γίνεται τα συγκεκριμένα άτομα όχι μόνο να βρίσκονται ανάμεσα στους άνδρες των ΜΑΤ, που εκείνη τη στιγμή πετούσαν χημικά στους διαδηλωτές, αλλά και να κινούνται με... άνεση στο προαύλιο της Βουλής χωρίς να κινητοποιούνται οι αστυνομικές δυνάμεις;


Κανείς δεν γνωρίζει ποιοι είναι οι κουκουλοφόροι που φαίνονται στο βίντεο να βγαίνουν από το εσωτερικό του Κοινοβουλίου, να τρέχουν στο περιστύλιο και να βρίσκουν καταφύγιο ανάμεσα στα ΜΑΤ, δίπλα στο όχημα της Πυροσβεστικής και σε ένα λευκό βαν με συμβατικές πινακίδες, ωστόσο τα πλάνα εγείρουν ερωτηματικά, στα οποία καλείται να απαντήσει η Ελληνική Αστυνομία.

Δείτε το βίντεο:



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]