Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το κράνος με τη σημαία «ενόχλησε» τα Εξάρχεια


Σοκάρει η απίστευτη αγριότητα με την οποία ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε και τραυμάτισε το μεσημέρι της Κυριακής έναν άνδρα που επέβαινε σε μηχανάκι, στη συμβολή των οδών Σόλωνος και Ασκληπιού, τη στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη το μεγαλειώδες συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην πλατεία Συντάγματος. Φαίνεται ότι τους δράστες ενόχλησε το γεγονός ότι ο άτυχος άνδρας φορούσε λευκό κράνος με ευδιάκριτη την ελληνική σημαία στο πίσω μέρος του, καθώς και μια μπλούζα με το σύμβολο του έθνους...

Συγκεκριμένα, ο άνδρας είχε προορισμό το συλλαλητήριο, ωστόσο δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων στην περιοχή των Εξαρχείων, οι οποίοι ενδέχεται να τον πέρασαν και για αστυνομικό.

Μάλιστα, οι δράστες προσπάθησαν να του βγάλουν το κράνος, ενώ του επιτέθηκαν με αιχμηρό αντικείμενο, με αποτέλεσμα να έχει τραύματα στον μηρό και ένα στον γοφό. Στη συνέχεια, οι κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιά στη μηχανή του, η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ίδιος στο κεντρικό δελτίο του Open, οι δράστες τού επιτέθηκαν έχοντας στα χέρια τους ξύλα, σίδερα και μαχαίρια. Σημείωσε δε ότι από τα χτυπήματα που δέχθηκε στο πόδι του έχει ένα βαθύ τραύμα και πολλά επιφανειακά.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]