Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Π. Καμμένος: Έχουμε κυβέρνηση αποστασίας - Θα χυθεί αίμα στα Βαλκάνια


Του Αλέξανδρου Διαμάντη

«Μέρα θρήνου» χαρακτήρισε τη σημερινή ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση. Μάλιστα, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι μετέτρεψε την κυβέρνηση εθνικής συμφιλίωσης σε κυβέρνηση εθνικής αποστασίας.

«Είστε περήφανοι που η κυβερνητική σας πλειοψηφία στηρίζεται σε βουλευτές που εγκατέλειψαν τα κόμματα τους, που πάτησαν τις θέσεις τους, που αναίρεσαν τις δημόσιες δηλώσεις τους; Είστε περήφανοι που στο όνομα αυτής της συμφωνίας χάσατε το ηθικό πλεονέκτημα που διαφυλάξαμε μαζί για 4 χρόνια;», αναρωτήθηκε με θεατρικότητα ο Πάνος Καμμένος.

Είπε, δε, ότι σήμερα για 1η φορά ανέπνευσε ως βουλευτής, διότι « μπορώ να μιλάω όπως μίλαγα για 25 χρόνια στο κοινοβούλιο της χώρας». Προσέθεσε ότι ρώτησε τον Υπουργό Εξωτερικών αν οι ΗΠΑ πιέζουν για να βρεθεί λύση και να περάσει η Συμφωνία και η απάντηση που έλαβε ήταν «όχι». «Η πρωτοβουλία ήταν του Κοτζιά και με μεγάλη πίεση από την κα Μέρκελ», είπε χαρακτηριστικά.


Παράλληλα, προανήγγειλε ότι μέσω της Συμφωνίας των Πρεσπών καταργείται η συνθήκη της Γιάλτας, η οποία κατά τον Καμμένο αν ανατραπεί θα οδηγήσει σε αιματοχυσία! Παράλληλα, μίλησε για συμφωνία που αποτελεί όνειδος για την πατρίδα μας και την δημοκρατία και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «θα είναι η αρχή μιας μεγάλης σύγκρουσης στα Βαλκάνια»!

Τέλος, έκανε εκ νέου λόγο για «υπόγειες μεθοδεύσεις από τις εφτά το πρωί και προσέθεσε: «Είδαμε αποχωρήσεις βουλευτών από τα κόμματα τους, αποστασίες διαγραφές διάλυση ενός κόμματος ολόκληρου. Με μεθοδεύσεις εξωκοινοβουλευτικών παραγόντων καταφέρατε να μετατρέψετε από το 28-27 σε 29-26. αυτή είναι η έμπνευση σας για μια κυβέρνηση της αριστεράς;. Σπάσατε ένα συνασπισμό που φτιάξαμε με τις πολιτικές μας διαφορές».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]