Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ευθύνη του Προέδρου της Δημοκρατίας για τη συμφωνία των Πρεσπών


Το νέο μήνυμα του Προκόπη Παυλόπουλου για τη Συμφωνία των Πρεσπών και το χρέος του όταν θα έρθει η ώρα της υπογραφής της

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, απευθύνει πάλι μήνυμα στην κυβέρνηση της πΓΔΜ με αφορμή "εντελώς ανακριβών δηλώσεων από την πλευρά αξιωματούχων". «Δεν είμαστε διατεθειμένοι, ενόψει της οριστικοποίησης της Συμφωνίας αυτής και πριν από την κύρωσή της, ν' αποδεχθούμε ερμηνείες της Συμφωνίας των Πρεσπών, οι οποίες είναι αυθαίρετες. Άλλωστε, τίποτα δεν έχει ακόμη τελειώσει», αναφέρει ο κ. Παυλόπουλος.

Κι εγώ ξαναρωτώ. Θα υπογράψεις, Πρόεδρε, το νόμο με τις αυθαιρεσίες που θα σου στείλει ο Α. Τσίπρας; Εκεί είναι η "μαγκιά". Όχι στα λόγια. Ο πρωθυπουργός και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν πρόβλημα με τις αυθαιρεσίες που διαπιστώνεις, και που τις διαπιστώνει όλος ο ελληνικός λαός, πλην των βολεμένων, και αναμενόντων να βολευθούν. Τι θα κάνεις Πρόεδρε;

Ο Γκλεβίν Ντερβίσι, σύμβουλος του διωχθέντος υπουργού Ντιτμίρ Μπουσάτι, στο αλβανικό Υπουργείο Εξωτερικών, μιλώντας για τη θητεία του επί μια πενταετία αναφέρθηκε σε τρεις πιο σημαντικές στιγμές.

Η τρίτη, ήταν στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα, όπου ο Ντιτμίρ Μπουσάτι "ανάγκασε", όπως είπε, τους Έλληνες να τραγουδήσουν το τραγούδι του Αλβανοτσάμη Οσμάν Τακ, στη συνάντηση στην Κρήτη. (υπονοώντας, ότι το τραγούδι αναφέρονταν στην τσαμουριά...).


Το διέπραξε κι αυτό ο κ. Ν. Κοτζιάς; Γιατί, όχι; Τι απομυθοποίηση κι αυτή, ενός πολιτικού που ξεκίνησε φουριόζος, αλλά δημιούργησε ευθύς τα πρώτα ερωτηματικά όταν τραγουδούσε αγκαλιασμένος με τον Τούρκο ομόλογό του. [Μήπως ακολούθησε λάθος καριέρα;].

Μήνυμα Μπουτάρη σε Θεσσαλονικείς: «Θα μου λείψετε, αλλά όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος». Δεν είναι αμοιβαίο το συναίσθημα. Εμένα δεν θα μου λείψεις, από τη στιγμή που δεν λείπεις καθόλου από τους πρώην συνεργάτες σου, με τους οποίους ιδρύσατε μαζί την "Πρωτοβουλία". Κάτι παραπάνω θα ξέρουν.

Η κ. Μπάσκους είναι δασκάλα ελληνικών στην Αλάσκα, με τις 100 ελληνικές οικογένειες, και δήλωσε: «Ο Ελληνισμός είναι ιδεολογία, δεν έχει σύνορα, δεν έχει αποστάσεις… Ζούμε διάσπαρτοι ανά τον κόσμο κι αυτή την ομορφιά μοιραζόμαστε με όλους τους άλλους, όπου κι αν βρεθούμε». Και συνέχισε: «Είμαστε υπερήφανοι για την πλούσια παράδοση και τον πολιτισμό μας, που προσπαθούμε πρώτα απ’ όλα να τον μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας».

Κάτι τέτοια ακούει ο σύντροφος Φίλης και παθαίνει αλλεργία. Δεν τους είπες, σύντροφε, ότι δεν έχουμε καμιά σχέση με τους Έλληνες, όπως υποστηρίζεις; Γι’ αυτό και έδωσες με ευκολία το όνομα Μακεδονία στους Σλάβους. Τι σχέση έχουμε εμείς με τον "ιμπεριαλιστή" Μέγα Αλέξανδρο; Έτσι δεν είναι σύντροφε Φίλη, του σύγχρονου πατριωτισμού που διακήρυξε ο Τσίπρας;

Καλλισθένης εν δήμω
Voria


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]