Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εμπλοκή (;) της Deutsche Bank σε μέγα σκάνδαλο ξεπλύματος


«Λογαριασμό» για τη δράση της Deutsche Bank ζήτησαν από τη διοίκηση του γερμανικού χρηματοπιστωτικού γίγαντα οι αρμόδιες ρυθμιστικές Αρχές της χώρας!

Συγκεκριμένα, και με βάση τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, η γερμανική ρυθμιστική Αρχή του χρηματοπιστωτικού κλάδου Bafin ζήτησε από την Deutsche Bank να παράσχει πληροφορίες για τις συναλλαγές της με την Danske Bank, η οποία, όπως είναι ήδη γνωστό, εμπλέκεται σε ένα τεραστίων διαστάσεων σκάνδαλο, που συνδέεται με ξέπλυμα χρήματος, όπως δήλωνε χαρακτηριστικά πηγή κοντά στην υπόθεση. Ύστερα από μια γρήγορη αξιολόγηση των στοιχείων, η Bafin θα αποφασίσει αν θα αρχίσει επίσημη έρευνα στην Deutsche Bank, πρόσθεσε επιπλέον η πηγή.

Αν και τόσο η Deutsche Bank όσο και η Bafin αρνήθηκαν να σχολιάσουν την υπόθεση, η γερμανική τράπεζα επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι λειτουργούσε ως ανταποκρίτρια τράπεζα για την Danske Bank στην Εσθονία. «Ο ρόλος μας είναι να διεκπεραιώνουμε πληρωμές για την Danske Bank» δήλωσε εκπρόσωπος της Deutsche Bank, τονίζοντας επιπλέον: «Τερματίσαμε αυτή τη σχέση το 2015, αφού εντοπίσαμε ύποπτη δραστηριότητα».

Η πηγή, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, δήλωσε ότι η Bafin προσπαθεί να καθορίσει σε ποιον βαθμό η Deutsche Bank, ως ανταποκρίτρια τράπεζα, θα έπρεπε να γνωρίζει ποιος ήταν πίσω από τις συναλλαγές που διεκπεραίωνε.
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]