Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ζάεφ: Η Συμφωνία των Πρεσπών προστατεύει την «μακεδονική» μας ταυτότητα και γλώσσα


Στα οφέλη που αποκομίζει η πΓΔΜ από τη Συμφωνία των Πρεσπών αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός της χώρας, Ζόραν Ζάεφ, τονίζοντας ότι μέσω αυτής προστατεύεται και επιβεβαιώνεται η «μακεδονική» γλώσσα και ταυτότητα.

Ειδικότερα, μιλώντας σε σε εκδήλωση των βετεράνων αγωνιστών του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ο κ. Ζάεφ δήλωσε ότι «με τη Συμφωνία των Πρεσπών η "μακεδονική" σημαία ανυψώνεται, καθώς διατηρούνται για πάντα ο εθνικός μας ύμνος, τα σύμβολά των Όπλων μας και η σημαία μας».

Όπως υπογράμμισε μάλιστα ο Ζ. Ζάεφ, «η Συμφωνία επιβεβαίωσε και προστατεύει τη "μακεδονική", τη γλώσσα και τα εδάφη μας», προσθέτοντας ότι η Συμφωνία «επιβεβαιώνει και την υπηκοόητητά μας ως "μακεδονική"».

Τέλος, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει τίποτα αμφιλεγόμενο στη διαδικασία τροποποίησης του Συντάγματος βάσει των προβλεπόμενων όρων από την Συμφωνία.
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]