Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ώρα των λύκων: Οι ανθέλληνες πολεμούν ανοιχτά τους Έλληνες


Γράφει ο Αιμίλιος Σάλαζαρ

Μέχρι και ο πιο άσχετος με τα πολιτικά συνειδητοποιεί πως η χώρα μας βάλλεται πανταχόθεν. Το σημαντικότερο όμως χτύπημα για την πατρίδα το 2018 ήταν η επιβολή διήμερης αποβολής σε ομάδα μαθητών Λυκείου στο Γέρακα οι οποίοι τόλμησαν την 28η Οκτωβρίου να συμπεριφερθούν σαν Ελληνόπουλα και όχι σαν κομματόσκυλα ή σαν φερέφωνα των εισαγόμενων ιδεολογιών των διαχρονικών αντιπάλων της χώρας μας – του κομμουνισμού και του φασισμού.

Ο λόγος της αποβολής ήταν πως οι μαθητές υπέπεσαν στο θανάσιμο για τους απάτριδες αμάρτημα να τραγουδήσαν ένα υπερήφανο Ελληνικό τραγούδι το οποίο ξεκινάει με τον εξής στίχο: «Μακεδονία ξακουστή, του Αλεξάνδρου η χώρα».

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Η χώρα αυτή είναι του Αλεξάνδρου. Είναι του Μελά, του Άγρα και του Αυξεντίου. Δεν είναι του Μπακούνιν και του Μαρξ και σίγουρα δεν είναι του τσίπρα. Είναι των Ελλήνων πολιτών και όχι των πρωΑλητάριων.

Όταν τα παιδιά ζήτησαν από τον καθηγητή τους την άδεια να τραγουδήσουν, ο αρχιφασίστας «καθηγητής» τους είπε πως όχι μόνο δεν τους δίνει την άδεια, αλλά τους υποσχέθηκε πως αν αυτή είναι η θέληση τους, δεν θα τους επιτρέψει να παρελάσουν. Δηλαδή το αρχιφασισταριό, απαγόρευσε σε Ελληνόπουλα να παρελάσουν στο βηματισμό των ηρωικών τους προγόνων, τραγουδώντας μέσα από τα στήθια τους τον ύμνο της Μακεδονίας. Αυτή είναι η ώρα των λύκων.

Οι ψευτοκαθηγητάδες εξήγησαν πως αυτό που συνέβη δεν ήταν τιμωρία αλλά «παιδαγωγικό μέτρο». Δεν θεωρούνται πλέον «ποινές» οι αποβολές αλλά σύμφωνα πάντα με τους άεργους ινστρούχτορες της αριστεράς και της αμορφωσιάς, λέγονται «παιδαγωγικά μέτρα». Το επόμενο βήμα είναι η επιβολή «μέτρων του σωστού πολίτη» σε κάθε διαφωνία εναντίον τους. Η αριστερίστικη ιδεοληψία έχει αποτρελάνει πολύ κόσμο και έτσι τους ευχόμαστε να πιστέψουν και οι ίδιοι τα αλλοπρόσαλλα επικοινωνιακά τους τεχνάσματα.


Σε μια προσπάθεια αλληλοκάλυψης αυτού του εθνικού εγκλήματος, οι απάτριδες ψευτοκαθηγητάδες υπερασπίστηκαν τον εαυτό τους μιλώντας για απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, δηλώνοντας πως «είναι και αυτοί Έλληνες». Προφανώς. Έλληνες είμαστε όλοι. Και για να είσαι προδότης αυτής της χώρας πάλι Έλληνας πρέπει να είσαι. Αυτή είναι η νέα καραμέλα του ανθέλληνα, πως «και εμείς Έλληνες είμαστε».

Μπορεί να βγάζουμε στο κλαρί το Αιγαίο, να παραχωρούμε τα δικαιώματά μας και να βάζουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τον Τούρκο φασίστα από τη μια και τα ψάρια της θάλασσας από την άλλη, έτσι ώστε να γίνει μια δίκαια μοιρασιά μεταξύ των «ευπαθών ομάδων» του «Ισλάμ» και του «περιβάλλοντος», αλλά ναι, «και εμείς Έλληνες είμαστε».

Μπορεί οι καθηγητές να έχουν χρέος να ενθαρρύνουν τα νέα παιδιά να τραγουδούν για την πατρίδα τους, και εμείς να τα τιμωρούμε και να τα τρομοκρατούμε στον βωμό της διαφορετικότητας και του εθνομηδενισμού, αλλά «και εμείς Έλληνες είμαστε».

Μπορεί μια δυσώδης μερίδα του τύπου να στοχοποιεί τους μαθητές ως φασιστάκια αλλά «και αυτοί Έλληνες είναι».

Το ίδιο κατάπτυστοι είναι βέβαια και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι οι οποίοι θεωρούν ανήκουστο αυτό που συνέβη, αλλά δεν τολμούν να κατονομάσουν ως προδοσία αυτό που συνέβη στις Πρέσπες, ξεπλένοντας έτσι το έγκλημα.

«Έλληνες και αυτοί». Όπως διαχρονικά «Έλληνες είναι» και οι πολιτικοί σε αυτόν τον τόπο.

Έτσι ξεκινάνε λοιπόν όλα. Έτσι σπάνε τα ταμπού οι προδότες. Πουλάνε τη Μακεδονία, αποβάλλουν δειλά – δειλά και με αστείες ψευτοδικαιολογίες κάποιους μαθητές, τεστάρουν τα νερά να δουν μέχρι που τους παίρνει, και μετά ξεκινάει η φανερή φίμωση για όσους αγαπούν την Ελλάδα, έτσι ώστε στο τέλος να μην μας μείνει μια σπιθαμή γης που να μπορούμε να αποκαλούμε πατρίδα. Ταυτόχρονα, οι αντίπαλοι της χώρας εξοπλίζονται και ισχυροποιούν τη θέση τους, την ίδια ώρα που οι προδότες πολιτικοί τιμωρούν, περιθωριοποιούν και αποψιλώνουν αυτούς που θα προστατέψουν την πατρίδα μας. Αν δεν είναι αυτό το άνοιγμα της Κερκόπορτας, τότε ποιο είναι;

Προς τιμήν τους όμως οι μαθητές, και ακριβώς επειδή έχουν Ελληνική και όχι ξενοκίνητη ψυχή, με την παρακάτω δήλωση ξεφτύλισαν τον Πασόκο συνδικαλιστή διευθυντή τους, τον εμετικό σύλλογο διδασκόντων, και τους ακατανόμαστους υπουργό παιδείας και πρωθυπουργό που δεν τους έστειλαν όλους σπίτια τους και οι οποίοι δεν τόλμησαν, λόγω ανθελληνικών συναισθημάτων, να υποστηρίξουν τα παιδιά: «Δεν προσβάλλαμε καμία εθνικότητα, κανένα λαό, και δεν εκπροσωπούμε κάποια κόμματα ή οργανώσεις. Εκπροσωπούσαμε καθαρά τους εαυτούς μας σαν Έλληνες και μαθητές λυκείου».

«Τραγουδώντας το τιμούσαμε τους προγόνους που έχουν κάνει ό,τι έχουν κάνει για μας».

Πώς μπορείς, ακόμα και προδότης αν είσαι, να συνεχίσεις το ύψιστο λειτούργημα της διδασκαλίας μετά από αυτό; Μαύρη ντροπή στους διδάσκοντες του μίσους για την Ελλάδα.

Ταυτόχρονα, οι υποστηρικτές των παιδιών στο σχολείο τους και στην κοινωνία του Γέρακα προέρχονται από κάθε ιδεολογική πλευρά. Και αυτό είναι το φυσιολογικό, διότι είναι Έλληνες και δεν έχουν πουλήσει την ψυχή τους ούτε σε κομματάρχες ούτε στους εχθρούς της χώρας. Αυτή είναι η πραγματική Ελλάδα.

Αντιθέτως, το λοιπό πολιτικό σύστημα έχει ακολουθήσει την φασιστερά τόσο χαμηλά στον ξεπεσμό όσον αφορά τα βασικά στοιχεία της ελληνικότητας, που είναι αδύναμο να αντιδράσει. Ο χορός με τους προδότες οδηγεί σε κατρακύλα και έτσι έχουν ξεχάσει τι εστί Έλληνας, τι υπηρετούν και τι προστατεύουν. Είναι χειρότεροι από συνένοχοι γιατί ξεπλένουν τους σύγχρονους Εφιάλτες.

Κοιτώντας τη μεγάλη εικόνα της προδοσίας, εφόσον επικυρωθεί η ήδη επιζήμια, εθνοβόρα, κατάπτυστη «συμφωνία» των Πρεσπών που έφεραν οι προδότες Τσίπρας – Κοτζιάς – Καμμένος, τότε σύμφωνα με το άρθρο 3§4 και το άρθρο 6, θα είναι πράγματι παράνομο να μιλάμε για αποκλειστική Μακεδονία εντός Ελλάδος. Οι προδότες θα μας πάρουν τις λέξεις Μακεδονία και Ελλάδα από το στόμα.

Εδώ και δεκαετίες όποιος πολεμούσε τις πολιτικές της κυβέρνησης, ήταν πολύ απλά πολέμιος της κυβέρνησης. Σήμερα οποίος πολεμάει τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, είναι «φασίστας». Γι’ αυτό νομίζω πλέον όταν ακούς τη λέξη «φασίστας», πρώτα σκέφτεσαι τον ΣΥΡΙΖΑ και έπειτα τα ορκ της χρυσής αυγής. Ο Στάλιν επικρατεί του Χίτλερ αλλά πραγματικός ηττημένος είναι ο Ελληνισμός.

Τέλος, είναι κατανοητό πως πλέον το κράτος, το κόμμα του και οι δομές του μισούν την Ελλάδα, τη δημοκρατία, το γαλάζιο, τα σύνορά μας που με αίμα διασφαλίσαμε και την αγάπη για την πατρίδα.

Αλλά ευτυχώς υπάρχει κάτι το οποίο σας καίει: Οι εθνικές μας εορτές, όπως η 28η Οκτωβρίου που τα παιδιά τίμησαν, αποτελούν ύμνο στην ελευθερία και συνεπώς διαχρονική καταδίκη για τους απανταχού κομμουνιστές και φασίστες.

Ας χαίρονται λοιπόν αυτοί που πρέπει να χαίρονται, και ας κρύβονται στα ιδεολογικά τους τάρταρα οι οπαδοί του σκοταδιού και της βίας. Οι προδότες στη θέση τους.

Αυτή είναι η ώρα των λύκων. Αυτή την ώρα οι ρόλοι είναι δύο και ο ρόλος των προβάτων δεν ταιριάζει σε Έλληνες.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]