Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μητροπολίτης Άνθιμος για Ιερώνυμο: Εκτέθηκε για τη συναλλαγή που επιχείρησε με Αλ. Τσίπρα


Το κοινό ανακοινωθέν κυβέρνησης-Εκκλησίας σχολίασε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος στο ΤV100, επισημαίνοντας ότι δεν ήταν ενημερωμένος για τις συζητήσεις που γίνονται σχετικά με το πλαίσιο της συμφωνίας εκκλησίας και πολιτείας.

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης ανέφερε πως «δεν θέλουμε ένας Αρχιεπίσκοπος -και για το αξίωμά του και για τα όσα έχει προσφέρει στην Εκκλησία- σε μια στιγμή να εκτίθεται και να αποδοκιμάζεται για μια συναλλαγή την οποία επιχείρησε να κάνει μαζί με τον κ. Πρωθυπουργό». Τόνισε ακόμη πως ιδιαίτερα εκείνοι που ασκούν μεγάλα και βαριά λειτουργήματα- δεν πρέπει ποτέ να πέφτουν στη συνείδηση των πολιτών, «διότι αυτό κάνει ζημιά στην ίδια την κοινωνία μας».

Σε διευκρινιστική ερώτηση εάν κατά την άποψή του ο Αρχιεπίσκοπος έχει πέσει στη συνείδηση των πολιτών, ο κ. Άνθιμος απάντησε: "Είναι δύσκολο να το πω, αλλά ‘ναι’. Όχι ο ίδιος, –εγώ θα το μειώσω αυτό- όχι ο ίδιος, αλλά αυτό το οποίο επιχείρησε και συμφώνησε με τον Πρωθυπουργό. Υπάρχει μεγάλη αντίδραση από τον λαό, αδιακρίτως πολιτικών προτιμήσεων", κατέληξε ο Μητροπολίτης.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]