Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αιματηρή συμπλοκή στα σύνορα μ αστυνομικούς και ναρκέμπορους


Αποτέλεσμα της ένοπλης συμπλοκής στα ελληνοαλβανικά σύνορα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα 39χρονος Αλβανός και ελαφρά στο χέρι ένας αστυνομικός.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη, από χθες, στα ελληνοαλβανικά σύνορα, στην περιοχή του Πωγωνίου, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών που μετέφεραν χασίς και οι οποίοι συνεπλάκησαν με άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, αργά χθες το απόγευμα, στο πλαίσιο εξακρίβωσης πληροφορίας για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών μέσω της ελληνοαλβανικής μεθορίου στην ευρύτερη περιοχή του Πωγωνίου Ιωαννίνων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, περιπολούσαν σε δύσβατη δασική περιοχή της Βήσσανης Πωγωνίου και δέχθηκαν αιφνίδια πυρά από καλάσνικοφ.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα 39χρονος Αλβανός και ελαφρά στο χέρι ένας αστυνομικός, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στο σημείο της συμπλοκής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 13 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 166 κιλών και 200 γραμμαρίων, καθώς και δύο πολεμικά όπλα καλάσνικοφ.

Ο αστυνομικός νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]