Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φτύνω τον από κάτω, γλείφω τον απο πάνω


Ευτυχώς η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κυρία Ξένη Δημητρίου, με την παρέμβασή της προσπαθεί να περισώσει την ρακένδυτη τιμή των Εφετών που εξάντλησαν, σε βαθμό ψυχικής βαναυσότητας, όλη την αυστηρότητα και την οργή τους σε μια πενηντατριάχρονη καθαρίστρια. Επειδή, λέει, εκείνη που σφουγγαρίζει και περιμαζεύει τις βρομιές μας, πλαστογράφησε το απολυτήριο του Δημοτικού σχολείου.

Με την ίδια λογική. Και τηρουμένων των αναλογιών. Όλοι οι επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι. Τόσο αυτοί που έχουν πλαστογραφήσει πανεπιστημιακά έγγραφα, όσο και οι άλλο οι παιδεραστές και οι φιλόδοξοι σεξιστές, θα έπρεπε να είχαν καταδικαστεί σε ισόβια. Τουλάχιστον.

Με την ίδια λογική. Και τηρουμένων των αναλογιών ο Ακης Τσοχατζόπουλος και η παρέα του που ξάφρισαν αρκετά εκατομμύρια από τον δημόσιο κορβανά. Που έσπρωξαν τον ελληνικό λαό στο χείλος του γκρεμού και της χρεοκοπίας. Που καταχράστηκαν τα αξιώματά τους. Θα έπρεπε, ειδικά γι αυτούς, να ψηφιστεί θανατική ποινή. Θα έπρεπε να εκτελεστούν. Και στην συνέχεια, όπως συνέβη στον Αντνάν Κασόγκι, θα έπρεπε τα σώματά τους να διαμελιστούν και τα τεμάχια τους να ραντίσουν τους εναπομείναντες οπαδούς τους!

Με την ίδια λογική. Και τηρουμένων των αναλογιών θα έπρεπε οι καθ ύλην αρμόδιοι μηχανισμοί. Δηλαδή μυστικές υπηρεσίες, φορο-αστυνομικοί και η αφρόκρεμα ταν ανακριτικών αρχών. Να είχαν πέσει με τα μούτρα, να είχαν σκαλίσει και ξεψαχνίσει κάθε ίχνος χρηματικής και ακίνητης περιουσίας ώστε να είχαν, από καιρού μπαγλαρώσει όλους τους μικρούς, μεσαίους και μεγάλους κοπρίτες που ευθύνονται για την ζημία του δημοσίου, στον τομέα της Υγείας και του Φαρμάκου, ανερχόμενη-σύμφωνα με τον κύριο Σούρλα της Νέας Δημοκρατίας-στο απύθμενο ποσό των εξήντα δισεκατομμυρίων.


Με την ίδια λογική. Και τηρουμένων των αναλογιών όλοι αυτοί οι μικρομεσαιομεγάλοι κοπρίτες, όλων των κομμάτων και ανεξαρτήτως παρατάξεων και ιδεολογιών, θα έπρεπε να είχαν καθίσει στο σκαμνί και να είχαν εκτελεστεί με συνοπτικές διαδικασίες.

Με την ίδια λογική. Και τηρουμένων των αναλογιών όλοι οι αναρχομπαχαλάκηδες που τη μια στιγμή συλλαμβάνονται και την άλλη, από τα δικαστήρια απαλλάσσονται, θα έπρεπε να είχαν εγκλωβιστεί και σφραγιστεί πίσω από τα σίδερα της στενής, επί σειρά τουλάχιστον είκοσι ετών. Και φυσικά θα έπρεπε να είχε δημευθεί η περιουσία τους προς όφελος αποκατάστασης ζημιών δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.

Με την ίδια λογική. Και τηρουμένων των αναλογιών όλα τα μέλη της 17ης Νοέμβρη θα έπρεπε να είχαν εκτελεστεί με συνοπτικές διαδικασίες. Αλλά και αφού δεν εκτελέστηκαν θα έπρεπε δια ροπάλου να τους είχε απαγορευθεί η οποιαδήποτε σκέψη προσφυγής ώστε να λαμβάνουν προσωρινή έξοδο από την φυλακή τους!

Γιατί αν η πλαστογράφηση ενός απολυτηρίου Δημοτικού σχολείου, από μια καθαρίστρια είναι κολάσιμη πράξη, τότε τι είναι η διαπλοκή, η διαφθορά, η απροσμέτρητη κλοπή δημοσίου χρήματος, οι φθορές ξένης περιουσίας, το μπάχαλο, ο Ρουβίκωνας και η τρομοκρατία;
Τι είναι όλα αυτά μπροστά στην αμαρτία μιας καθαρίστριας;
Από τη μια το πταίσμα και από την άλλη το κατά συρροή και εξ συστήματος κακούργημα.
Το κλεφτρόνι για ένα καρβέλι ψωμί. Και οι κατά συρροή δολοφόνοι...!

Το απίστευτο, το ανατριχιαστικό, το εφιαλτικό, το πρωτοφανές και η μόνιμη, ακατάβλητη παθογένεια αυτής της Σωρακώσταινας, είναι ότι συνήθως ξυλοφορτώνουμε, φτύνουμε τις πάσης φύσεως «καθαρίστριες» και χαϊδεύουμε γραβάτες και κοστούμια!

Χωρίς ντροπή, χωρίς αναστολές, χωρίς δικαιοσύνη και χωρίς στοιχειώδη αυτογνωσία. Ελλάδα η περίπτωση της καθαρίστριας είναι ο καθρέφτης σου. Φτύνω τον από κάτω, γλείφω τον απο πάνω!

Δημήτρης Δανίκας
Πρώτο Θέμα



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]