Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Π. Καμμένος: Καμμία σύμπλευση με τους ανθέλληνες φασίστες του VMRO


Μέσω twιtter o Πάνος Καμμένος επιχειρεί να αμβλύνει τις εντυπώσεις από την υιοθέτηση των καταγγελιών του VMRO περί απόπειρας χρηματισμού βουλευτών του υποστηρίζοντας ότι δεν "συμπλέει" με το κόμμα της αντιπολίτευσης των Σκοπίων το οποίο τάσσεται κατά της συμφωνίας των Πρεσπών

Μάλιστα κάνει λόγο για "ανθέλληνες φασίστες" και επικαλείται δημοσίευμα φίλα προσκείμενης ιστοσελίδας που αναφέρει ότι τα γεγονότα στη Βουλή των Σκοπίων θα έπρεπε να απασχολήσουν Ε.Ε. και ΝΆΤΟ καθώς και ότι η δράση του VMRO έχει "ανθελληνική στάση" και "μολύνει τις διμερείς μας σχέσεις".

H νέα αυτή ανάρτηση έγινε μετά το σάλο των αντιδράσεων που προκάλεσε η παρέμβασή του το βράδυ της ψηφοφορίας στα Σκόπια μέσω της οποίας υιοθέτησε τα όσα υποστήριξαν εκπρόσωποι του VMRO σχετικά με απόπειρες δωροδοκίες που έφταναν τα 2000000 ευρώ και εκβιασμούς βουλευτών του κόμματος της Αντιπολίτευσης των Σκοπιών.

Πάντως επί της ουσίας ο Πάνος Καμμένος δεν αναιρεί τα όσα υποστήριξε την Παρασκευή το βράδυ και επιχειρεί να διαψεύσει μόνο το σκέλος που αφορά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ταύτιση με το κόμμα της αντιπολίτευσης των Σκοπίων.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]