Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Π. Καμμένος: Τους διορίσαμε υπουργούς και μας ασκούν κριτική


Αιχμές κατά των δυο στελεχών των ΑΝΕΛ, τον Τέρενς Κουίκ και την Ελενα Κουντουρά άφησε ο Πάνος Καμμένος στην εισηγητική του ομιλία στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ στη Θεσσαλονίκη, καθώς, όπως ο ίδιος σημείωσε «τους διορίσαμε χωρίς να είναι καν βουλευτές, μέχρι και σε υπουργικούς θώκους, και μας κάνουν κριτική».

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι τελευταία εμφανίστηκε μια καινούρια κατηγορία, «οι Μακεδονοκλάστες, οι οποίοι μας προέκυψαν, αφού τους διορίσαμε – χωρίς να είναι καν βουλευτές- ακόμη και σε υπουργικούς θώκους, να μας κάνουν και κριτική» και τους αποκάλεσε «τζάμπα μάγκες».

Εν συνεχεία ζήτησε συγνώμη. «Σας ζητάω συγγνώμη που τους έβαλα σε θέσεις κλειδιά. Εγώ φταίω, αναλαμβάνω την ευθύνη και σας υπόσχομαι ότι αυτοί οι τύποι δεν έχουν κανένα λόγο πια στους ΑΝΕΛ. Τελειώσανε, γιατί στην πλάτη μας πατήσανε και έγιναν τζάμπα μάγκες. Καλό ταξίδι» είπε ο κ. Καμμένος.


Να σημειωθεί ότι ο κ. Κουίκ έχει ταχθεί υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ η κ. Κουντουρά έχει κάνει λόγο για κατά συνείδηση ψήφο, όταν έρθει η σχετική συμφωνία στη Βουλή, ενώ και τα δυο στελέχη έλειπαν από το συνέδριο, ο υφυπουργός εξωτερικών βρισκόταν στο Κάιρο σε επίσημη επίσκεψη για θέματα διμερούς ενδιαφέροντος και η υπουργός Τουρισμού στη Ζάκυνθο σε διεθνή συνάντηση.

Κουίκ προς Π. Καμμένο: Υπηρετώ την εξωτερική πολιτική που χαράσσει ο Αλ. Τσίπρας

Έμμεση απάντηση στις αναφορές του Πάνου Καμμένου ότι «τους διορίσαμε χωρίς να είναι καν βουλευτές, μέχρι και σε υπουργικούς θώκους, και μας κάνουν κριτική», έδωσε από Αίγυπτο ο Τέρενς Κουίκ.

«Βρίσκομαι στην Αίγυπτο ως υφυπουργός εξωτερικών, υπηρετώντας την εξωτερική πολιτική της πατρίδας μου, όπως τη χαράσσει ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή μας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχόλιο: Μία απλή πληροφορία, για το είδος της εξυπηρέτησης που έκανε ο Π. Καμμένος στους Τέρενς Κουίκ και Κουντουρά, θα αρκούσε για να γίνει κατανοητή η επιμονή των (σύμφωνα με τον Π. Καμμένο) "αποστατών" στην γραμμή και στο πρόσωπο του προέδρου των ΑΝΕΛ... Μια πληροφορία, μέσω ανακοίνωσης ή έστω και... διαρροής...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]