Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Πάνος στο... ναυτικό!


Κοιλιά μέσα, πουλάδα απ’ έξω

Είναι μην το συνηθίσεις, μη σου γίνει χούι, διότι δεν ξεπερνιέται εύκολα. Πολλά έχουν ειπωθεί για την αγάπη του υπουργού Πάνου, του Καμμένου, για τις στρατιωτικές στολές (σ.σ. «το κάνεις καιρό;» που λέει και θεσσαλονικιώτικο tape από τηλεφωνική φάρσα).

Κάπως έτσι έγραψε μια ακόμα σελίδα της προσωπικής του πολιτικής ιστορίας, επισκεπτόμενος πολεμικό πλοίο του στόλου, τη φρεγάτα «ΨΑΡΑ» (F454) συγκεκριμένα, με την ευκαιρία της διεξαγωγής του ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ.

Αυτή τη φορά το «μενού» περιλάμβανε στολή πιλότου της Ναυτικής Αεροπορίας (σ.σ. προς το παρόν μόνο με ελικόπτερα [πετάει ελικόπτερο ο υπουργός] και ΑΦΝΣ, ενώ έχουν «λυσσάξει» να αποκτήσουν και μαχητικά αεροσκάφη… θα έρθει ώρα που θα πούμε περισσότερα γι’ αυτό, διότι πέραν των ορθολογικών επιχειρησιακών επιχειρημάτων που είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς, δεν μπορεί να κρυφτεί η αγάπη του Έλληνα για τη… διακλαδικότητα, με τους «Ναυταίους» να θέλουν να «χωθούν» στους Αεροπόρους).


Ήταν φυσικά όλοι εκεί. Και ο Α/ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Αποστολάκης και ο αρχηγός του Ναυτικού, αντιναύαρχος Τσούνης και ο αρχηγός Στόλου, αντιναύαρχος Παπαδόπουλος. Μοιάζουν δε και πολύ χαρούμενοι που έχουν τον Πάνο δίπλα τους. Κάτι θα ξέρουν παραπάνω από εμάς. Σα να ρουφάει την κοιλίτσα στη φωτογραφία ο υπουργός μας ρε παιδιά, δε νομίζετε;


Άλλη μια φωτογραφία με τον στυλοβάτη της εθνικής μας άμυνας να παίζει σε στρατιωτικό ρόλο… Κάπως έτσι λογικά στηρίζεται και η τουρκική χαρτοβιομηχανία, καθώς αυξάνεται η κατανάλωση χαρτιού υγείας. Φυσικά από τρομάρα για τον βαθμό ετοιμότητάς μας. Στις φωτογραφίες τουλάχιστον.

Και αν πάνε να γελάσουν οι Μεμέτηδες απέναντι, καλύτερα να το ξανασκεφτούν και να ζηλέψουν (σιωπηρά, δεν είναι να ρισκάρεις), διότι στη Ελληνική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, με όλα μας τα στραβά… άμα λάχει «την πέφτουμε» και σε μεγαλόσχημους χωρίς να κινδυνεύουμε να φάμε 20 χρόνια φυλακή, με όλη την υπόλοιπη περιποίηση που επιφυλάσσουν στους «φιλοξενούμενους» του τουρκικού Δημοσίου.

Άντε ρε παιδί μου να φάμε κανένα αυτόφωρο, διότι ειδικά ο Πάνος είναι αψύ παιδί και φιλότιμο και δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του, με κάτι σαν κι εμάς τους φαιδρούς δημοσιογραφίσκους, που αν μας κάτσει κάποιος στραβά, λυσσάμε.
Μην δούμε κανέναν να κάνει προκοπή. Αμέσως πέφτουμε να τον φάμε.
Ζήλεια παντού.

Defence-Point


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]