Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σχολείο στη Βρετανία έβαλε 6χρονα να γράψουν ερωτικές ομοφυλοφυλικές επιστολές


Εισαγωγικό σχόλιο ιστολογίου: Τα πράγματα όλο και ξεφεύγουν! Τώρα λοιπόν και σχολείο στην Αγγλία που έβαλε 6χρονα παιδιά να γράψουν ομοφυλοφιλικές ερωτικές επιστολές, για να εξοικειωθούν με τη…διαφορετικότητα! Και για την περίπτωση βέβαια που βρεθεί έστω και ένας αφελής να πει ότι αυτά δεν μας αφορούν άμεσα, ας του υπενθυμίσουμε πόσα πράγματα έχουν έρθει πλέον στην πατρίδα μας (και τα έχουμε δεχθεί και αδιαμαρτύρητα), ενώ μόλις πριν από 2-3 χρόνια θα τα θεωρούσαμε εντελώς αδιανόητα. Από τις παρελάσεις…υπερηφάνειας μέχρι τους νόμους για τα σύμφωνα συμβίωσης, την επιλογή φύλου, την τεκνοθεσία κλπ, ο κατάλογος δεν είναι άραγε ήδη πολύ μεγάλος; Ή μήπως δεν είναι μεγάλος και ο εκπαιδευτικός (ειδικότερα) κατάλογος με τα πνευματικά βοθρολύματα που ήδη εδώ και τόσα χρόνια διαποτίζουν τα σχολικά βιβλία, με τα νέα Θρησκευτικά, με τα προγράμματα σεξουαλικής «διαπαιδαγώγησης» που ετοιμάζονται για τα δημοτικά σχολεία, με τις θεματικές εβδομάδες στα γυμνάσια; Κι όσα ακόμη και σήμερα θεωρούμε απίστευτα, σε λίγο είναι απολύτως βέβαιο πως θα τα ζούμε γύρω μας ως δεδομένα. Ο νεοταξικός εφιάλτης είναι εδώ και κλιμακώνεται με τρομακτική ταχύτητα. Μέχρι πότε γονείς, δάσκαλοι, απλοί πολίτες θα αρνούμαστε να ξυπνήσουμε; Μέχρι πότε θα παριστάνουμε τους «αμέριμνους» και τους «ασφαλείς», βυθίζοντας όλο και πιο βαθιά τα κεφάλια μας μέσα στην άμμο;
Ένα δημοτικό σχολείο στην Αγγλία βάζει παιδιά μόλις 6 ετών να γράφουν “ερωτικές επιστολές” εισάγοντάς τα σε ένα ομοφυλοφιλικό παραμύθι, σύμφωνα με πρόσφατο βίντεο από το BBC Radio Manchester.

Το Radio Manchester του BBC μοιράστηκε το βίντεο στη σελίδα Facebook του οργανισμού το Σεπτέμβριο κάνοντάς το viral. Το βίντεο δείχνει 6χρονα να γράφουν γράμματα από έναν ανδρικό χαρακτήρα σε έναν άλλο ανδρικό χαρακτήρα, παρακαλώντας τον να τον παντρευτεί.

Με τη συμμετοχή μαθητών από το δημοτικό σχολείο Bewsey Lodge – που βρίσκεται στο Warrington, στην περιοχή Cheshire της Αγγλίας – το βίντεο δείχνει ότι τα παιδιά γράφουν ένα σημείωμα από τον “Πρίγκιπα Χένρι” στον υπηρέτη του “Thomas”.


Η καθηγήτρια των μαθητών, η Sarah Hopson, είπε στο BBC τι συμβαίνει στο βίντεο – το οποίο έχει ήδη προβληθεί πάνω από 180.000 φορές.

“Αυτή η τάξη 6χρονων μαθαίνει για το γάμο ομοφυλόφιλων. Σε αυτό το παραμύθι, ο πρίγκιπας θέλει να παντρευτεί τον [αρσενικό] υπηρέτη του. Και τα παιδιά γράφουν ένα ερωτικό γράμμα”, δήλωσε η Hopson.

Σημείωσε ότι πιστεύει ότι είναι σημαντικό για τα παιδιά να μάθουν για το γάμο των ομοφυλόφιλων σε τόσο μικρή ηλικία επειδή τα ίδια παιδιά θα “βγουν σε αυτόν τον κόσμο και θα βρουν αυτή την διαφορετικότητα γύρω τους και θα το ανακαλύψουν και σε νεαρή ηλικία.”


Αβέρωφ


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. "Σημείωσε ότι πιστεύει ότι είναι σημαντικό για τα παιδιά να μάθουν για το γάμο των ομοφυλόφιλων σε τόσο μικρή ηλικία επειδή τα ίδια παιδιά θα “βγουν σε αυτόν τον κόσμο και θα βρουν αυτή την διαφορετικότητα γύρω τους και θα το ανακαλύψουν και σε νεαρή ηλικία.”"


    Καταρχην,με ποιο δικαιωμα προπαγανδιζεται η ομοφυλοφιλια ως κατι το φυσιολογικο σε παιδακια

    τετοιας ηλικιας;

    Και γιατι το μικρο παιδι θα πρεπει να υιοθετησει την αποψη οτι προκειται για κατι το φυσικο,απο

    την στιγμη που δεν ειναι;

    Η φυση στηριζεται στην διαφορετικοτητα της δυαδικοτητας.

    Χωρις αυτη την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ και ΦΥΣΙΚΗ διαφορετικοτητα,παυει να υπαρχει φυση!

    Τι σημαινει οτι τα παιδια θα βγουν σε αυτον τον κοσμο;

    Οτι θα βλεπουν παντου ομοφυλοφιλα ζευγαρια;

    Με ποιο δικαιωμα προβαλλεται ως προτυπο μιμησης η ομοφυλοφιλια;

    Γιατι οχι και η παιδοφιλια και η κτηννοβασια;Πιο ειναι το οριο και ποιος το επιβαλλει;

    Γιατι ειναι υποχρεωμενο ενα παιδι να μιμειται κατι που δεν του αρεσει;

    Και γιατι ειναι υποχρεωμενο να σεβαστει το διαφορετικο εαν αυτο το διαφορετικο ειναι αναξιο

    σεβασμου;

    Γιατι θα πρεπει να αποδεχτει ενα μικρο παιδι το "δικαιωμα" της αυτοπροβολης και διαφημισης

    των σεξουαλικων προτιμησεων του καθενος;

    Κανονικα οι γονεις πρεπει να πλακωσουν τους "δασκαλους" στις μηνυσεις και στα μπουνοκλωτσιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισως επειδή η Βρετανία ΚΑΙ είναι ισχυρό μέλος της σκοτεινής ελίτ της παγκοσμιοποίησης ΚΑΙ έχει τεράστιο ποσοστό ομοφυλόφιλων κατοίκων, ιδίως αρσενικού φύλου, γι΄αυτό έβαλαν και στο παραμύθι να έχει πρωταγωνιστές ανδρικούς ρόλους. Τα τέρατα της ΝΤΠ κάνουν όλα τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας μελετημένα και στοχευμένα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο με τα πειράματα που κάνουν σε κάθε κράτος, προκειμένου να εδραιώσουν νοοτροπίες στις μάζες που θα εξυπηρετούν τον τελικό τους στόχο.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]