Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συγκρατημένα αισιόδοξος ο Ζάεφ


Συγκρατημένα αισιόδοξος ότι θα καταφέρει να συγκεντρώσει την απαραίτητη πλειοψηφία ώστε να γίνουν οι συνταγματικές αλλαγές που απαιτεί η Συμφωνία των Πρεσπών εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ σε συνέντευξή του στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της ΠΓΔΜ MIA.

Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να εξασφαλίσουμε την απαραίτητη κοινοβουλευτική πλειοψηφία των δύο τρίτων για τις αλλαγές το Σύνταγμα, δήλωσε ο Ζάεφ. Ωστόσο, πρόσθεσε, αν η αντιπολίτευση προσπαθεί να εμποδίσει το μέλλον της "Μακεδονίας" για προσωπικά συμφέροντα, τότε οι πρόωρες εκλογές είναι αναπόφευκτες.

Ακόμη και ο ηγέτες της αντιπολίτευσης, που έκανε μποϊκοτάζ στο δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών, θα πει "ναι" στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ εαν ερωτηθεί και πιστεύω ότι λέει αλήθεια. Αλλά θέλει το κόμμα του να επιστρέψει στην εξουσία και με αυτή τη φιλοδοξία θέτει σε κίνδυνο το μέλλον της χώρας.

Ερωτηθείς αν το ερώτημα του δημοψηφίσματος ήταν ο λόγος για τη χαμηλή συμμετοχή των πολιτών, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ απαντά: "Όλοι είμαστε υπέρ της ένταξης της χώρας σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ, γνωρίζοντας παράλληλα ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς τη συμφωνία με την Ελλάδα".




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]