Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Αποκαλούν fake news ένα συλλαλητήριο χιλιάδων ανθρώπων»


Επίθεση στον δημοσιογράφο της εφημερίδας «Αυγή» Ανδρέα Πετρόπουλο, ο οποίος υποστήριξε ότι τα πλάνα που μετέδωσε η Βεργίνα Τηλεόραση από το συλλαλητήριο του Σαββάτου για τη Μακεδονία είναι ψεύτικα, εξαπολύει μιλώντας ο δημοσιογράφος του καναλιού και επικεφαλής της Επιτροπής για την Προάσπιση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας και για την Προάσπιση της Ελληνικής Μειονότητας των Σκοπίων Στέργιος Καλόγηρος.
«Ο κ. Πετρόπουλος προφανώς εξυπηρετεί τα σχέδια της κυβέρνησης. Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν πως ό,τι δεν είναι αριστερό είναι φασιστικό. Έτσι βλέπουν τη δημοκρατία» 
σημειώνει ο κ. Καλόγηρος, ο οποίος υπογραμμίζει:
«Παρά τους αποκλεισμούς και τα εμπόδια των αστυνομικών Αρχών, ο κόσμος ήρθε στο συλλαλητήριο του Σαββάτου με οργή, αγανάκτηση και έκδηλη αποφασιστικότητα να προασπίσει με κάθε τρόπο την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Η άποψή μου είναι ότι στο συλλαλητήριο συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 100.000 πολίτες».
Σύμφωνα με τον κ. Καλόγηρο,
«είναι προσβλητικό για τους Έλληνες πολίτες ένας εκπρόσωπος της κυβέρνησης, όπως είναι ο κ. Πετρόπουλος, λόγω της θέσης που έχει στην εφημερίδα “Αυγή”, η οποία αποτελεί κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, να αποκαλεί “fake news” ένα συλλαλητήριο χιλιάδων ανθρώπων».


Βεγγαλικά

Ο δημοσιογράφος της Βεργίνα Τηλεόραση κάνει ειδική αναφορά στα χημικά και τα δακρυγόνα, που δεν σταμάτησαν να ρίχνουν οι αστυνομικές δυνάμεις εναντίον των διαδηλωτών.
«Είναι που ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργούσε τα ΜΑΤ και δεν θα χρησιμοποιούσε χημικά... Προφανώς πέρασαν τα χημικά για... βεγγαλικά και τα έριχναν χωρίς σταματημό για να γιορτάσουμε την έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια» 
λέει σκωπτικά ο κ. Καλόγηρος, ο οποίος υπογραμμίζει ότι ο αριθμός των χημικών, το βράδυ του Σαββάτου, ήταν ασύλληπτος.
«Είδα με τα μάτια μου μάνες με παιδιά στα καροτσάκια να τρέχουν για να προστατευτούν. Είδα παιδιά να κλαίνε. Είδα ηλικιωμένους να έχουν πανικοβληθεί και να λιποθυμούν. Αγανακτώ με την κυβέρνηση και λυπάμαι για την πολιτική που ασκεί» 
υπογραμμίζει, ενώ καταλήγοντας επισημαίνει ότι ο αγώνας για την προάσπιση της Μακεδονίας δεν σταματά.
«Πέραν των συλλαλητηρίων, θα πρέπει να οργανωθούμε και σε άλλα επίπεδα. Το βασικότερο είναι ότι στον ελληνικό λαό υπάρχει ένας τεράστιος πυρήνας, διαθέσιμος να προασπίσει ανά πάσα ώρα και στιγμή την πατρίδα».
Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Είναι τραγικό, εκείνοι που άλλοτε ωρύονταν για την αστυνομική βία, τώρα να την χρησιμοποιούν αφειδώς. Αλλά, η μεγαλύτερη τραγωδία είναι άλλη: Οι 'προοδευτικοί' και άλλοτε 'επαναστάτες' του ΣΥΡΙΖΑ ('αριστεροί του χαβιαριού') χρησιμοποιούν Γκαιμπελικές μεθόδους μεταγραφής της πραγματικότητας και συμμόρφωσής της με το κυβερνητικό παραμύθι. Έτσι, βαφτίζοντας το κρέας ψάρι, πιστεύουν οτι θα αποκοιμίσουν τους βασανισμένους Έλληνες και θα τους πείσουν οτι το ρόπαλο που τους χτυπά στο κεφάλι είναι στην ουσία στάλες από το 'αγιασμένο νερό' των υποσχέσεων του Τσίπρα στην ΔΕΘ. Αλλά, ακόμη και ο Οδυσσέας δεν έμεινε για πάντα στο νησί της Κίρκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν τα πλανα ειναι ψευτικα γιατι οι κουραδοματατζηδες πεταξαν τοσα δακρυγονα;

    Ποσοι ησαν αραγε αυτοι οι "κουκουλοφοροι" που επιτεθηκαν στους εκατονταδες αστυνομικους;

    Και κατι αλλο εξισου σημαντικο:

    Ποσοι "κουκουλοφοροι" ειναι χαφιεδες των κουραδοματατζηδων ,ωστε να δημιουργουνται

    επεισοδια ,και με αφορμη αυτα να πεταγονται δακρυγονα σε γυναικοπαιδα και ηλικιωμενους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]