Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βλέπουν (πάλι) «φαντάσματα» οι Τούρκοι!


«Ανακάλυψαν» τώρα ελληνοαμερικανική ομάδα 200 πρακτόρων που προστατεύει τους οκτώ στρατιωτικούς!

Με τον τίτλο «Ελλάδα και ΗΠΑ έστησαν μαζί ασπίδα για τους προδότες» κυκλοφόρησε χθες η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Σαμπάχ», η οποία σε σχετικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι Αθήνα και Ουάσινγκτον δημιούργησαν ομάδα 200 πρακτόρων, αξιωματικών και αστυνομικών, με στόχο να προστατεύσουν τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς -που διέφυγαν στην Ελλάδα- από τυχόν επιχειρήσεις απαγωγής από την Τουρκία. Oπως μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, κατά το δημοσίευμα της εφημερίδας, οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (ΜΙΤ) έχουν εντοπίσει τη μυστική τοποθεσία όπου παραμένουν φυλασσόμενοι οι οκτώ Τούρκοι, που πέρασαν τα σύνορα μετά το πραξικόπημα του Ιουλίου του 2016.

Η ΜΙΤ, σύμφωνα με τη «Χουριέτ», έχει ανακαλύψει τη δημιουργία αυτής της ομάδας ασφαλείας και το κόστος της φτάνει το 1.000.000 δολάρια τον μήνα. Μάλιστα, υποστηρίζει ακόμη ότι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί έδωσαν ευαίσθητες πληροφορίες για τον τουρκικό στρατό στις ελληνικές Αρχές.

Συγκεκριμένα, οι πηγές της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας της Τουρκίας αναφέρουν ότι «η απόφαση προστασίας λήφθηκε ως αντάλλαγμα για σημαντικές πληροφορίες που έδωσαν οι οκτώ γκιουλενιστές στρατιωτικοί, πουλώντας τη χώρα τους» και πως στη συνέχεια αποφασίστηκε να ανέβει ο αριθμός της φρουράς προστασίας τους, από 30 στα 200 άτομα, σε 24ωρη βάση, αποτελούμενη από Αμερικανούς πράκτορες, μέλη της ΕΥΠ, Έλληνες αστυνομικούς και ελεύθερους σκοπευτές.


Οι οκτώ Τούρκοι αξιωματικοί φέρεται ότι είναι καλά στην υγεία τους και βρίσκονται σε ελληνικό έδαφος, αλλά άγνωστο πού ακριβώς. Υπενθυμίζεται ότι είχαν απελευθερωθεί από το Αστυνομικό Τμήμα του Ολυμπιακού Χωριού τον περασμένο Μάιο και μεταφέρθηκαν σε ειδικό χώρο, ο οποίος, για την ασφάλειά τους, δεν έχει αποκαλυφθεί.

Κατά την πρόσφατη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, είχε αναφερθεί σε δημοσίευμα εφημερίδας ότι φιλοξενούνταν φρουρούμενοι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο «εντός, εκτός και επί τ’ αυτά» με το ΚΑΑΥ του Αγίου Ανδρέα. Κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, και ενώ τους πλησίαζε, οργανώθηκε επιχείρηση απομάκρυνσής τους από το σημείο διά θαλάσσης.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Τα ελεύθερα κράτη είναι και κυρίαρχα.
    Κυρίαρχα όταν μπορούν να διασφαλίσουν την ζωή την περιουσία και την ελευθερία τους.
    Όταν λοιπόν έχουν την κυριαρχία της χώρας τους έχουν και την υποχρέωση να υπερασπίζονται τα άτομα που το κράτος πρόσφερε πολιτικό άσυλο.
    Η τραγωδία στο Μάτι της 23 Ιουλίου αποκάλυψε το εξής τραγελαφικό ενώ σώθηκαν οι οκτώ,δέν σώθηκαν 99 πολίτες αυτής της χώρας.
    Συμπέρασμα,κινδυνεύουμε όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας καθημερινά,καθώς φαίνεται για να μήν κυνδινεύουμε πρέπει να αυτομολήσουμε ζητώντας άσυλο στην χώρα που θα διαφύγουμε για να σωθούμε!!!

    Π.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν γνωριζουν οι χαφιεδες της ΜΙΤ που βρισκονται οι 8 ΤΩΡΑ ,σημαινει οτι ησαν σε θεση να

    ξερουν που βρισκονταν και ΠΡΙΝ.

    Γιατι δεν κινητοποιηθηκε η ΜΙΤ οταν υπηρχαν μονο 30 πρακτορες και υποτιθεται οτι θα

    κινητοποιηθει τωρα που δραστηριοποιουνται 200;

    Και αν εχουν ηδη "καρφωσει" οι 8 απορρητες πληροφοριες για τον τουρκικο στρατο,τι νοημα

    εχει να γινει η απαγωγη τους τωρα;

    Το "κακο" εγινε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα μία τέτοια επιτυχή επιχείρηση απαγωγής των οκτώ απο τα χέρια της χώρας θα έχει ώς αποτέλεσμα την καταρράκωση,κατακερματισμό και την χρεωκοπία κάθε έννοιας κυρίαρχης.
      Τώρα το τι πληροφορίες δώσανε ή δεν δώσανε οι Τούρκοι στρατιωτική ούτε μπορούμε να ξέρουμε,ούτε να της αξιολογήσουμε όλοι εμείς.
      Η καταστροφική φωτιά πάντως στο Μάτι ήταν η απόλυτη κάλυψη για μία τέτοια επιτήρηση,οι οκτώ ήταν ΚΑΑΥ Αγ,Ανδρέα.
      Ήρθε άμεσα στο Μάτι δύναμη της ζ΄ΜΑΚ,όλοι γνωρίζουμε πως οι άντρες της είναι πολύτιμοι για τα νησιά,γιατί ήρθαν το απόγευμα της 23 Ιουλίου;
      Η φωτιά στην Κινέτα ήταν ο γενικός αντιπερισπασμός,η φωτιά στο Μάτι ήταν ο ειδικός αντιπερισπασμός,η εκένωση στα ΚΑΥ Αγ.Ανδρέα έγινε πρώτη και με διαφορά.Ισως μετά απο εξήντα χρόνια βγούν στη επιφάνεια το τί έγινε το απόγευμα της 23 Ιουλίου,προς το παρόν ας εκφράζει ο καθένας μας την άποψη του.
      Η άποψη είναι πως η Ζ΄ΜΑΚ δεν ήρθε για να αντιμετωπίσει την πυρκαϊά αλλά τους Τούρκους Μιτάδες ή κομάντος.
      Το κυρίαρχο ερώτημα είναι με στρατοπέδευση του ΕΤΑ στον Ασπρόπυργο,την στελέχωση του Λιμενικού με βατράχια,την 2η ΜΑΛ στην Αττική,γιατί ΄πρεπε να έρθει δύναμη Ζ΄ΜΑΚ;
      Επίσης ας μήν ξεχνάμε την δήλωση του Υ.Α. Καμένου κατά την επίσκεψη στο Μάτι την επόμενη προς τα Μ.Μ.Ε. που είπε κυνικά ότι το ΝΑΤΟ δεν του επέτρεψε να επέμβει ο Ελληνικός στρατός!!!!


      Π.Τ.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]