Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το κολπάκι με τη συμφωνία των Πρεσπών και η γίδα στην πλάτη


Μα είναι δυνατόν να συζητάμε ακόμη, αν θα μπορέσει η κυβέρνηση να περάσει από την Βουλή το κατάπτυστο Σχέδιο Συμφωνίας των Πρεσπών;

Με τι αντάλλαγμα ο Ερντογάν αποφυλάκισε τον Αμερικανό πράκτορα; Πρέπει να το μάθουμε… Αν τους δώσουμε τον Κοτζιά, μαζί με τον Γαβρόγλου, θα αποφυλακίσει τους δικούς μας; Στην ανάγκη, ας πάρουν και τον Μπουτάρη. Με πόνο ψυχής θα τον αποχωριστούμε, αλλά θα σφίξουμε την καρδιά μας, γνωρίζοντας ότι θα είναι ικανοποιημένος στην Άγκυρα κοντά στο Κεμάλ.

Μα είναι δυνατόν να συζητάμε ακόμη, αν θα μπορέσει η κυβέρνηση να περάσει από την Βουλή το κατάπτυστο Σχέδιο Συμφωνίας των Πρεσπών, μετρώντας αν βγαίνουν 151 ψήφοι; Το κολπάκι με την αποχώρηση από την ψηφοφορία κάποιου κόμματος, δημιουργώντας τεχνητή ένταση, δεν το μάθαμε; Μειώνεται ο αριθμός των παρόντων, και οι απαραίτητη ψήφοι για έγκριση γίνονται πολύ λιγότεροι.

Η ελληνική κυβέρνηση επέτρεψε και ήρθε κανονικά στην πατρίδα μας ο αρχιφασίστας Μουσταφά Ντεστιτζί, πρόεδρος του κόμματος ΒΒΡ της Τουρκίας. Διαβάστε τι έχει δηλώσει: «Αυτό που έχω να πω στους Έλληνες… Να μη ξεχνάνε πως όχι πριν από πολύ καιρό εκείνη η δοξασμένη ερυθρή σημαία με την ημισέληνο, κυμάτιζε στα χώματα και στους ουρανούς τους. Πρώτα ο Αλλάχ, αυτή η κόκκινη σημαία με την ημισέληνο θα έρθει μέρα που πάλι θα κυματίζει στον ουρανό της Αθήνας.
Είπε επίσης: «Έρχεται μέρα που θα αισθανθούν στα πρόσωπα με πολύ σφοδρό τρόπο, το χαστούκι της Τουρκίας…». Δήλωσε ακόμη, στο CNN Türk, πως «Μοσούλη, Κερκούκ, Χαλέπι, Δυτική Θράκη και Κριμαία πρέπει να ενταχθούν στην Τουρκία». Σε αυτό το άτομο λοιπόν, η ελληνική κυβέρνηση επέτρεψε να έρθει στην Θράκη, για ομιλία. Παραδίδουν την Θράκη στην Τουρκία και κατηγορούν τον ΣΚΑΪ για... τουρκική προπαγάνδα! Το γαρ πολύ της θλίψεως…


Πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη η υπουργός Αικατερίνη Παπανάτσιου και επιχείρησε να καλύψει το νέο σκάνδαλο, αποσύροντας επίμαχη διάταξη. Ποιους θέλουν να βολέψουν πάλι;

Αυξήσεις που φθάνουν έως και επί πλέον 2.852 ευρώ -60%- για τις αποδοχές των διοικητικών στελεχών ΔΕΚΟ που εποπτεύονται από το Υπερταμείο. Οι μισθοί και αποζημιώσεις των υψηλόβαθμων και υψηλόμισθων στελεχών -που φυσικά είναι όλοι ΣΥΡΙΖΑίοι- δεν θα δεσμεύονται από το ανώτατο όριο των 4.631 ευρώ.

Με υπουργική απόφαση δεν θα μπορούν να ξεπερνούν το 90% των μηνιαίων αποδοχών και επιδομάτων του Προέδρου του Αρείου Πάγου. Να σημειωθεί ότι οι αποδοχές του προέδρου του ανώτατου δικαστηρίου ανέρχονται σε 8.314,56 ευρώ που σημαίνει ότι το 90% ισοδυναμεί με μισθό 7.483,10 ευρώ.

Δεν φτάνουν στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τα 4.631 ευρώ, ενώ φτάνουν τα 400 στους νεοδιοριζόμενους και για λίγο διάστημα. Αλλά δεν θεωρούνται άνεργοι. Αυτή είναι η φιλεργατική πολιτική των Ρομπέν των Φτωχών. Είστε απίστευτοι… Εντύπωση προκαλεί και η ΣΥΡΙΖΑίικη δικαιολογία για την απόσυρση: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την διατύπωση. Θα την αλλάξουμε και θα την επαναφέρουμε σε άλλο νομοσχέδιο», είπε η υπουργός.
Τι έλεγε ο Τόσκας, με απόλυτο τρόπο, δύο ημέρες πριν από την πυρκαγιά: «Η παρούσα κυβέρνηση, σε αντίθεση με τις προηγούμενες, αξιοποιεί όλα τα διαθέσιμα μέσα και διεξόδους, για να εξασφαλισθεί η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πληρότητα και αποτελεσματικότητα του Πυροσβεστικού Σώματος προς όφελος της ασφάλειας και της προστασίας του ελληνικού λαού και του φυσικού περιβάλλοντος της χώρας μας».

Καλλισθένης εν δήμω
Voria



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]