Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έτοιμοι οι Τούρκοι για την πρώτη άντληση πετρελαίου στη Μεσόγειο


Προαναγγελία άντλησης πετρελαίου, μέσα στο 2018, από τον υπουργό Ενέργειας της Τουρκίας.

Την πρώτη άντληση πετρελαίου στη Μεσόγειο με τη βοήθεια του τουρκικού γεωτρύπανου ‘Πορθητής’ μέχρι τα τέλη του 2018 προανήγγειλε ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας, Φατίχ Ντονμέζ.
«Αφού επιταχύναμε τις σεισμικές έρευνες και τις εργασίες για γεώτρηση στη Μεσόγειο και τη Μαύρη Θάλασσα με τα ερευνητικά πλοία ‘Μπάρμπαρος Χαϋρετίν Πασά’ και ‘Ορούτς Ρέις’, –πρώτα ο Αλλάχ- θα πραγματοποιήσουμε και την πρώτη μας γεώτρηση με τη βοήθεια του γεωτρύπανού μας του ‘Πορθητή’, που κατέπλευσε στη Μεσόγειο τον περασμένο Μάιο. Οι επενδύσεις στην ενέργεια έχουν ζωτική σημασία για την εκπλήρωση του στόχου μας να γίνουμε μία από τις 10 ισχυρότερες οικονομίες του κόσμου. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στην αύξηση των εναλλακτικών πηγών ενέργειας και τον πολλαπλασιασμό των πηγών και των ενεργειακών διαδρομών της χώρας»,
δήλωσε ο Φατίχ Ντονμέζ σε διεθνές οικονομικό συνέδριο στην Άγκυρα.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]