Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Με την υπογραφή των 154 βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ υπερψηφίστηκε το 4ο Μνημόνιο


Του Αλέξανδρου Διαμάντη

Ναι σε όλα, είπαν με μια φωνή στα νέα μέτρα, στην ενεχυρίαση της δημόσιας περιουσία και οι 154 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Συγκεκριμένα, συνολικά 298 βουλευτές ψήφισαν, 154 υπερψήφισαν ενώ 144 καταψήφισαν. Με λίγα λόγια, σύσσωμη η αντιπολίτευση είπε όχι σε ένα ακόμη μνημονιακό νομοσχέδιο, την ώρα που η κυβέρνηση έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή της στην αύξηση του ΕΝΦΙΑ, την μείωση του αφορολόγητου και την περικοπή των συντάξεων. Είναι μάλιστα ενδεικτικό ότι σε κανένα από τα επτά άρθρα που τέθηκαν σε ονομαστική ψηφοφορία δεν υπήρξε καμία διαφοροποίηση!

Λίγο νωρίτερα Αλαλούμ επικράτησε με την ηλεκτρονική ψηφοφορία στη Βουλή. Είκοσι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν… κατάφεραν να ψηφίσουν στην ονομαστική όλα τα άρθρα με αποτέλεσμα το προεδρείο να τους καλέσει ώστε να ξαναψηφίσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες το μπάχαλο οφείλεται είτε σε πρόβλημα του συστήματος, το οποίο δεν έβγαλε όλα τα άρθρα στην οθόνη, είτε επειδή οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν μόνο τα τέσσερα πρώτα άρθρα και… ξέχασαν τα υπόλοιπα. Σε κάθε περίπτωση, η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε αργότερα χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις.

Liberal


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. "Με λίγα λόγια, σύσσωμη η αντιπολίτευση είπε όχι σε ένα ακόμη μνημονιακό νομοσχέδιο, την ώρα που η κυβέρνηση έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή της στην αύξηση του ΕΝΦΙΑ, την μείωση του αφορολόγητου και την περικοπή των συντάξεων."


    Η "αντιπολιτευση" ψηφισε τα προηγουμενα 3 μνημονια.

    Δεν χρειαζονται ψηφοι απο την "αντιπολιτευση" για αυτο το θεμα πλεον!

    Ψηφοι χρειαζονται πλεον απο την "αντιπολιτευση" για το ξεπουλημα του ονοματος της

    Μακεδονιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου δεν υπαρχει αντιπολιτευση , ουτε κυβερνηση , ουτε βουλη , ουτε κρατος Ελληνικον . Μια συμμορια δωσιλογων ειναι ολοι και οι 300+1 και υπακουουν ΤΥΦΛΑ στο ΙΔΙΟ αφεντικο .
      Εμεις εαν ολοι ενωμενοι γινουμε ενα τσουναμι θα τους παρει και θα τους σηκωσει και τους πεταξει ΟΛΟΥΣ τους σε Καιδα , τοτε και τοτε μονον θα δουμε την Πατριδα μας λευτερη και τα παιδια μας με μελλον .
      Εαν οχι , τοτε ας αρχισουμε να σκαβουμε τους ταφους μας .

      Ο ΗΓΕΤΗΣ μας θα γινει ΟΡΑΤΟΣ οταν εμεις βγουμε στους δρομους και ΟΛΟΙ μαζι τον φωναξουμε να ελθει να μας οδηγησει σε ενα νεο και λαμπρο ΕΠΟΣ που θα λευτερωσει το Εθνος και ολον τον πλανητη απο τα νυχια των δαιμονισμενων Νταξιτων .
      Ολα τα αλλα ειναι εκ του πονηρου . Εδω που φθασαμε το φως του τουνελ περναει μεσα απο την κολαση .
      Το δενδρο της λευτεριας ποτιζεται με αιμα ...Οι δειλοι και οι ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΙ ψηφοφοροι του κυνο-βουλευτικου αληταριου ας καθησουν στις τρυπες να περιμενουν το χατζαρι ...

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]