Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τσαβούσογλου: Ούτε πουλί πάνω από το Αιγαίο χωρίς την άδειά μας


Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, παραχώρησε συνέντευξη σε τουρκικό ραδιοφωνικό σταθμό αλλά και σε τηλεοπτικό σταθμό συνεχίζοντας την πολιτική προκλήσεων προς την Ελλάδα, όπως αναφέρει το skai.gr.

Χαρακτηριστικά ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, κατά την ραδιοφωνική του συνέντευξη και ερωτηθείς για τις έρευνες για φυσικό αέριο, σημείωσε: "Όχι μόνο κατά την διάρκεια της δικής μας διακυβέρνησης, αλλά και πριν δεν έχει γίνει αλλαγή στο καθεστώς στο Αιγαίο. Δεν θα το επιτρέψουμε αυτό. Ακόμη και σε (περίπτωση) κάποια(ς) έρευνα(ς), δεν πρόκειται να δώσουμε άδεια ούτε σε πουλί στο Αιγαίο.

Δεν θα γίνει δεκτή καμία υποχώρηση στο Αιγαίο και στην Κύπρο. Τώρα ξεκινάμε κι εμείς τις έρευνες στην Κύπρο. Τους τελευταίους μήνες εμποδίσαμε γεωτρήσεις και διώξαμε τους Ιταλούς. Δεν θα επιτρέψουμε να πάρει κανείς τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων".

Παράλληλα, σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου προχώρησε σε νέες έμμεσες απειλές κατά των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και σε σχέση με τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς, σημειώνοντας: "γνωρίζουμε πως οι Έλληνες πολιτικοί ήθελαν να τους δώσουν (τους οκτώ) αλλά η Δύση άσκησε πίεση και άλλαξε η κατάσταση. Αν η Ελλάδα δεν μας τους δώσει αύριο και η δική μας στάση σε ίδια θέματα θα είναι διαφορετική".

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ¨Αγγελος Πρωτοστάτης.
    Εκτος από τα πουλιά των πιλότων μας φυσικα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]