Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Από το Σύνταγμα ξεκινά ο ανένδοτος για το Σκοπιανό


Μία «μαραθώνια» διαδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος, την Παρασκευή 15 Ιουνίου, ενώ απευθύνεται κάλεσμα και για τις Πρέσπες

Σε δύο εκδηλώσεις διαμαρτυρίας «ως άμεση αντίδραση στο χθεσινό κατάπτυστο διάγγελμα του Πρωθυπουργού και εν όψει της υπογραφής συμφωνίας εντός του Σαββατοκύριακου στις Πρέσπες» καλεί η Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Μία «μαραθώνια» διαδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος, η οποία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, θα ξεκινήσει την Παρασκευή 15 Ιουνίου στις 10 το πρωί και «θα σηματοδοτήσει την έναρξη του ανένδοτου αγώνα για την πτώση της Κυβέρνησης με κυριότερη απαίτηση τη διεξαγωγή Δημοψηφίσματος για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων».

Το απόγευμα του Σαββάτου στις 20:00 θα παραστεί και θα μιλήσει «εμβληματική προσωπικότητα που έχει πρωτοστατήσει στον αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας».

Παράλληλα, η Επιτροπή Αγώνα καλεί τους κατοίκους του Νομού Φλώρινας, των όμορων νομών αλλά και όλης της Μακεδονίας, «να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα προκειμένου να διαδηλώσουν κατά της υπογραφής συμφωνίας από τους Πρωθυπουργούς της Ελλάδας και των Σκοπίων».

Ως τόπος συγκέντρωσης ορίζεται η κεντρική πλατεία του χωριού Λαιμός, ενώ η ημέρα και η ώρα θα ανακοινωθούν όταν οριστικοποιηθεί η συνάντηση των δύο πρωθυπουργών, με έγκαιρη σχετική ανακοίνωση από την Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

«Η Επιτροπή Αγώνα για την Eλληνικότητα της Μακεδονίας, καλεί τον Eλληνικό Λαό να ξεσηκωθεί για δύο από τις ανεκτίμητες Αξίες του: Τη Δημοκρατία και τη Μακεδονία» αναφέρει η ανακοίνωση.

«Η Κυβέρνηση δείχνει αποφασισμένη να ολοκληρώσει το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Τον τελευταίο λόγο έχουν οι Έλληνες πολίτες».
«Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα παραμείνει ελληνική» σχολιάζει η Επιτροπή Αγώνα και τονίζει πως «οι Έλληνες θα ανατρέψουμε τα προδοτικά σχέδια της Κυβέρνησης. Εάν χρειαστεί θα προβούμε σε κάθε συνταγματική ενέργεια, για να ανατρέψουμε την ίδια την Κυβέρνηση».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]