Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και τώρα τί;


Η μόνη δημοκρατικά ορθή λύση είναι η παραίτηση του Παυλόπουλου. Παραίτηση την οποία δεν επιθυμεί και στην οποία πρέπει να εξαναγκαστεί. Από ποιόν; Από τον πολιτικό του πάτρωνα Κ. Καραμανλή ο οποίος τον προώθησε στην προεδρία της Δημοκρατίας στα πλαίσια της συμφωνίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Όλη η αποκαλούμενη κοινώς και απολύτως υφιστάμενη, "καραμανλική πτέρυγα" της Ν.Δ πρέπει να πιεστεί προς αυτήν την κατεύθυνση, με οποιονδήποτε τρόπο, ώστε με την σειρά της να ωθήσει τον Παυλόπουλο σε παραίτηση. Κι όλο αυτό πρέπει να πραγματοποιηθεί πριν οριστικοποιηθουν οι συμφωνίες με υπογραφές.
Η ίδια "καραμανλική πτέρυγα" πρέπει να κινητοποιήσει και τον Καμμένο προς όμοια κατεύθυνση.

Για ότι συμβεί από εδώ και μετά, υπεύθυνος δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μόνον ο Καραμανλής και οι άνθρωποι του και αυτό πρέπει να του γνωστοποιηθεί σε όλους τους τόνους.
Προσωπικά αρνούμαι να πιστέψω πως ο Καραμανλής είχε επιδίωξη και σκοπό να φτάσουν τα πράγματα εδώ που έφτασαν. Σε κάθε περίπτωση η εξέλιξη της διαδικασίας θα αποδείξει σε όλους μας τι είναι ποιός.

Σημειώνω πως τον Παυλόπουλο το μόνο που θα έπρεπε να τον ενδιαφέρει πλέον είναι η υστεροφημία του, η οποία εξυπηρετείται απολύτως με την αποχώρηση του από την προεδρία, άρα δεν έχει στην ουσία τίποτα να χάσει και πολλά να κερδίσει με την ιστορική αναφορά του στις επόμενες γενεές ως ο πρόεδρος που εμπόδισε και σταμάτησε αυτήν την θλιβερή διαδικασία και την έσχατη προδοσία που επιχειρείται.


Κουρήτης
ΙσχύςΟι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]