Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επίθεση στον Δημήτρη Δανίκα από μια από τις φωνές του Προξενείου


Δημήτρης Δανίκας: ¨Επίορκοι ¨Έλληνες¨ μουσουλμάνοι ξεκουμπιστείτε από εδώ

O κριτικός κινηματογράφου τέχνης, καλλιτεχνικός διευθυντής και αρθρογράφος Δημήτρης Δανίκας, εκδιώχνει από την Δυτική Θράκης τους μαθητές που με την διοργάνωση της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης και επισκέφτηκα πανεπιστήμια της Τουρκίας.

Ο Έλληνας Δημήτρης Δανίκας, κριτικός κινηματογράφου τέχνης, καλλιτεχνικός διευθυντής και αρθρογράφος είναι ένας Έλληνας πολίτης, αναφερόμενος ως διανοούμενος, που έδειξε το ¨φασιστικό¨ και ¨ρατσιστικό¨ του πρόσωπο σε ανθρώπους διαφορετικής θρησκείας και ταυτότητας. Στο τελευταίο του άρθρο που έγραψε στην εφημερίδα ¨Πρώτο Θέμα¨, ¨εκδιώχνει¨ από την Δυτική Θράκη τους μαθητές και τους γονείς που είναι μέλη της τουρκο-μουσουλμανικής μειονότητας Δυτικής Θράκης.

Μάλιστα ο Δημήτρης Δανίκας δεν αρκέστηκε σε αυτό αλλά γράφοντας ¨ Αμάν πια. Ολα τα χαμε εδώ στη μισοχρεοκοπημένη Ελλάδα, οι εβδομήντα “πειραγμένοι” μαθητές με τους γονείς τους μας έλειπαν. Ουστ απ εδώ. Εκεί εκεί στην τουρκοφυλακή!¨με αγενή τρόπο, προσβάλει τους Δυτικοθρακιώτες μαθητές και τους γονείς τους.

Αυτός ο δήθεν διανοούμενος Έλληνας αρθρογράφος Δημήτρης Δανίκας, στο άρθρο που έγραψε αναφέρει πως ο σκοπός των μαθητών που μετείχαν στο ταξίδι δεν ήταν τουριστικός και για αυτό θα πρέπει να περιοριστεί η ανοχή του κράτους σε και τέτοια. Εν συντομία ζητά δηλαδή τον περιορισμό των ταξιδιών των Δυτικοθρακιωτών νέων και από μια σκοπιά και την διακοπή των σχέσεων τους με την Τουρκία.

Τα εντυπωσιακά σημεία του άρθρου είναι τα εξής:

Δικαίωμά τους. Και στον Αλλάχ να προσκυνάνε. Και να σπουδάσουν σε όποιο Πανεπιστήμιο γουστάρουν. Και να φωτογραφίζονται με φόντο τη σημαία της τάχα μου “Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης”.
Ομως εμείς τι κάνουμε; Ωραία παιδιά. Ωραία εσείς γονείς αυτών των παιδιών. Αφού τόσο πολύ γουστάρετε Ερντογάν και “Ανεξάρτητη Δυτική Θράκη”, τότε άριστα θα πράξετε να πάρετε τα πράγματα σας, να φορτώσετε τις αποσκευές σας και να εγκατασταθείτε σ αυτό το υπέροχο μέρος όπου λάμπει το αστέρι του ψευτοσουλτάνου και πρυτανεύουν οι αρχές της Δημοκρατίας και της Ισονομίας
Οσο για την περιουσία σας, να είστε σίγουρη. Δεν πρόκειται να δημευθεί όπως οι πρόγονοί σας έκαναν στους ¨γκιαούρηδες” της Κωνσταντινούπολης, της Σμύρνης και της Κύπρου. Αντιθέτως. Είναι δική σας. Να την πουλήσετε. Και τα ¨γρόσιᨔ να τα πάρετε μαζί σας
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω, ούτε κατανοώ την ανεκτικότητα των ελληνικών αρχών. Να ανεχόμαστε μέσα στον κόρφο μας και μάλιστα σε τόσο κρίσιμες στιγμές, την επώαση του μουσουλμανικού φιδιού. Και δεν εννοώ τους μουσουλμάνους η τους βουδιστές η όλους εκείνους που πιστεύουν στο δικό τους θεό. Αρκεί να εκτιμούν την πατρίδα που τους στεγάζει, τους ταΐζει, τους εκπαιδεύει και τους βρίσκει δουλειά. Όλοι αυτοί καλώς μένουν εδώ και καλώς απολαμβάνουν όλα τα ¨προνόμια” μιας ευρωπαϊκής, δημοκρατικής, περιοχής
Όμως όσοι πιστεύουν, ορκίζονται και επιθυμούν την αλυτρωτική λογική μιας “Ανεξάρτητης δυτικής Θράκης” (BTTDD)δεν έχουν καμιά δουλειά ανάμεσά μας. Ως Έλληνες πολίτες με βούλα και υπογραφή, διαπράττουν το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας. Να ξεκουμπιστούν. Να μετακινηθούν. Και στην αγκαλιά του Ερντογάν να προσγειωθούν. Αμάν πια. Ολα τα χαμε εδώ στη μισοχρεοκοπημένη Ελλάδα, οι εβδομήντα “πειραγμένοι” μαθητές με τους γονείς τους μας έλειπαν. Ουστ απ εδώ. Εκεί εκεί στην τουρκοφυλακή!
Birlik

Για να αντιληφθείτε ποιός είναι ο κύριος Ιλχάν Ταχσίν που κατηγορεί τον κύριο Δανίκα να σας δώσουμε ένα στοιχείο. Πριν από λίγες μέρες στο τουίτερ του, ο κύριος Ταχσίν έγραψε τα εξής:


"Τρελλαίνομαι όταν τηλεοράσεις και εφημερίδες στην Τουρκία αναφέρουν τα νησιά του Αιγαίου ως ¨ελληνικά νησιά¨. Δεν ξέρω μπόρεσα να το εξηγήσω;"
Όπως βλέπετε κ. Δανίκα οι μαθητές που πήγαν στην Τουρκία είναι η ¨μαρίδα¨.

Εδώ στην Θράκη έχουμε εκατοντάδες πολύ χειρότερες περιπτώσεις…

Τουρκικά Νέα



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. "Στο τελευταίο του άρθρο που έγραψε στην εφημερίδα ¨Πρώτο Θέμα¨, ¨εκδιώχνει¨ από την Δυτική Θράκη τους μαθητές και τους γονείς που είναι μέλη της τουρκο-μουσουλμανικής μειονότητας Δυτικής Θράκης."


    Κυριοι τουρκοπρακτορισκοι,

    απο την μια απαιτειτε σεβασμο τους Διεθνους Δικαιου ως μειονοτητα -που

    αποτυπωνεται στην Συνθηκη της Λωζαννης- και απο την αλλη καταστρατηγειτε το

    Διεθνες Δικαιο-μεσω της παραβιασης της Συνθηκης της Λωζαννης- με το να

    αυτοπροσδιοριζεστε αυθαιρετως ως "τουρκοι"!!

    Ποιος δουλευει ποιον;


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε φιλε δικιο εχει. Κρατανε κομματια γης Ελληνικης. Εκει οι Ελληνες ειμεθα μειωνοτητα. Η τραπεζα η τουρκικης προελευσης που δεινει πολλα παραπανω απο τα ζητουμενα του οποιας εθνικοτητας ειναι για να μην μπορουν να επιστραφουν και να κατασχεουν εδαφος. Η θρησκεια τους φωναζεται μερα νυχτα απο τα μεγαφωνα του χοτζα και τωρα σου λενε "εμεις τα παιδια μας θα τα μεγαλωσουμε καθαρα με τουρκικη κουλτουρα και δεν εχουν καμια σχεση με εσας (Ελλαδα). Δεν φταιναι τα παιδακια. Για τον τροπο σκεψεις των γονεων εγινε θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο τροπος σκεψης των γονεων αντικατοπτριζει την προπαγανδα του

      τουρκικου προξενειου που σε συνδυασμο με τις "διευκολυνσεις" της

      τουρκικης τραπεζας που αναφερεις προσπαθει να δημιουργησει απο το

      πουθενα μια ανυπαρκτη τουρκικη συνειδηση!

      Και με αυτον τον τροπο αποδεικνυεται και ο εξευτελισμος του

      ελληνικου κρατους που αποδεχεται σε ελληνικο εδαφος την καλλιεργεια

      μισελληνισμου χωρις να αντιδρα!


      ΓΜ

      Διαγραφή
  3. σαν πολλα βατικανο συγκεντροθηκαν στην Ελλαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τον δανικα δεν τον γουσταρω το κομμουνι ,αλλα οφειλω να τον παραδεχτω οτι καλα τα λεει οι τουρκαλαδες οπως τους συμφερει πιο ρατσιστες και φασιστες απ' αυτους δεν υπαρχει να τους θυμισουμε λοιπον το 55 που αλωσανε 4000 μαγαζια κατοικιες ακομη και νεκροταφια .χωρια οι βιασμοι ελληνιδων στην Κωνσταντινουπολη ,το πλιατσικο και ενας ακομη διωγμος ,αυτοι ομως στην ελλαδα ουτε μια τριχα τους δεν πειραχτηκε αλλα βρηκαν προδοτες και τα κανουν ,αρα πρεπει να εξωντωσουμε τους εφιαλτες που κυβερνουν αυτοι ειναι το κλειδι .ρουλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]