Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κορυτσά: Σταμάτησε η μετάδοση ειδήσεων στην ελληνική γλώσσα


«Χθες, ο διευθυντής της αλβανικής ραδιοτηλεόρασης, Θόμα Γκέλτσι, αποφάσισε να σταματήσει τη μετάδοση των ειδήσεων στην ελληνική γλώσσα στο δίκτυο της Κορυτσάς»,
γράφει το αλβανικό δημοσίευμα και συνεχίζει το κείμενο:
Φυσικά, αυτή η απόφαση δεν προήλθε από τον στείρο πατριωτισμό του Θόμα, αλλά από τις πολλές προσβολές του LSHB και του κινήματος «Αλβανική εθνική φωλιά».
Το LSHB (Κίνημα για την Ενωμένη Αλβανία) κάλεσε τον Θόμα Γκέλτσι να σταματήσει τη μετάδοση των προγραμμάτων στα ελληνικά και στον τηλεοπτικό κανάλι του Αργυροκάστρου.
Τα άτομα ελληνικών τρομοκρατικών οργανώσεων, όπως ο Λίγκορακ (Γρηγόρης) Καραμέλο κλπ, πρέπει να εξαφανίζονται αθόρυβα από την κάστα της αλβανικής ραδιοτηλεόρασης, επειδή υπονομεύουν την αλβανική γλώσσα και με τις ενέργειές τους επηρεάζουν την εδαφική ακεραιότητα της Αλβανίας.
Το LSHB δεν θα σταματήσει, αντίθετα, θα επιστρέψει πιο δυνατό και τελικά εσείς θα χάσετε.
Οι απειλές σας μας παρακινούν ακόμη περισσότερο και μας δίνουν τη δύναμη να επιτύχουμε τον τελικό μας στόχο.
Καστριότ Μπερισάι- επικεφαλής του Κινήματος της Ενωμένης Αλβανίας.
Βαλκανικό Περισκόπιο


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]