Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα γεράκια, οι εγκληματίες, κι εμείς...


Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Οι εγκληματικοί και λαοκτόνοι πόλεμοι που κάθε τρείς και λίγο μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο εξαπολύει η "πολιτισμένη" Δύση εναντίον κρατών και εθνών του "τρίτου" και "υπό ανάπτυξη" κόσμου, γίνονται για το όφελος καμιά δεκαριά μετρημένων στα δάχτυλα βιομήχανων και εμπόρων όπλων, και για το όφελος άλλων τόσων εταιρειών πετρελαίου.

Άμεσοι ένοχοι αυτών των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας είναι οι κυβερνήσεις-ανδρείκελα της Δύσης και κάποια στιγμή οι "ηγέτες" τους θα έπρεπε να καθίσουν στο σκαμνί κάποιας παγκόσμιας "Νυρεμβέργης", να δικαστούν ως εγκληματίες πολέμου, και να οδηγηθούν στην αγχόνη.

Πέρα απ' αυτούς συνένοχοι είναι όλοι οι λαοί της Δύσης, αυτοί που κάθε τόσο θρηνούν "αθώα θύματα" της τυφλής εκδίκησης εξτρεμιστικών και φονταμενταλιστικών ομάδων, ομάδων που συγκροτούνται κατά κύριο λόγο και στρατολογούν τα μέλη τους μεταξύ των δεκάδων χιλιάδων ορφανών, και εκατομμυρίων προσφύγων που προηγούμενοι πόλεμοι της "πολιτισμένης" Δύσης δημιούργησαν, με την ανοχή της σιωπής των λαών της.

Οι λαοί της Δύσης δεν έχουν πιά το άλλοθι της εξαπάτησής τους απ' τα άθλια ψέματα των εγκληματικών ηγεσιών τους.
Γιατί είναι τα ίδια και τα ίδια άθλια ψέματα περί χημικών όπλων και "απελευθέρωσης" και "εκδημοκρατισμού" λαών και κρατών εναντίον των οποίων επιτίθενται, ψέματα που ενώ επανειλλημένως έχουν ξεσκεπαστεί στο Ιράκ, στην Γιουγκοσλαβία, στην Λιβύη και αλλού, δεν κάνουν καν στον κόπο να τ' αλλάξουν, αδιαφορώντας ακόμη και για το σαθρό άλλοθι της εθελοτυφλίας των δικών τους "πολιτισμένων" λαών.

Ως τώρα ο δικός μας λαός δεν είχε ανάγκη καμιάς δικαιολογίας εξαπάτησης, καθώς ως τώρα η χώρα μας δεν είχε συμμετάσχει. ή είχε συμμετάσχει ελάχιστα, αμελητέα, στα διεθνή αυτά εγκλήματα.
Γι αυτό και ως τώρα δεν είχαμε γίνει στόχος της τυφλής εκδικητικής μανίας διαφόρων ομάδων.
Τώρα όμως φαίνεται πως τα πράγματα αλλάζουν.

Η ντεμέκ αριστερή κυβέρνηση, αυτή που σαν αντιπολίτευση εναντιώνονταν -και πολύ σωστά- σε κάθε εγληματική επίθεση της Δύσης εναντίον κυριάρχων κρατών με θύματα κυρίως απ' τον άμαχο πληθυσμό, τώρα και προκειμένου να κρατηθεί στην εύνοια των ισχυρών, και κατά συνέπεια και μελλοντικά στην εξουσία, πρόθυμα και αβίαστα παραχωρεί εδάφη της χώρας σαν ενδιάμεσο σταθμό, σταθερή βάση ανεφοδιασμού, και ορμητήριο του νέου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας που ήδη έχει δρομολογηθεί εναντίον της Συρίας χτισμένο πάνω σε αισχρά ψέματα και σαθρές αιτολογίες.

Αν δεν ξεσηκωθούμε διαμαρτυρόμενοι για τις εξελίξεις αυτές γινόμαστε αυτομάτως κι εμείς συνένοχοι.

Αν επιμείνουμε στην παθητική και μοιρολατρική σιωπή μας αύριο θα γίνουμε θλιβεροί "ζεσουϊδες" θρηνώντας θύματα εκδικητικών επιθέσεων που μόνο αθώα δεν θα είναι, αφού κι αυτά συναίνεσαν με την σιωπή τους στην εθνοκτονία που έρχεται και που θα έχουμε συμβάλλει σαν ίσοι προς ίσους με τους υπόλοιπους εγκληματίες πολέμου.

Η νεοφιλελεύθερη κυβέρνησή μας(;) μας σέρνει στον γκρεμό για δικό της όφελος.
Αντίσταση, αντίδραση, φωνή χρειάζονται και όχι αποδοχή, όχι σιωπή!...

Ουδέν Σχόλιον


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]