Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλβανία: Κατέβασαν την ελληνική σημαία από τα γραφεία της «Ομόνοιας»


Το "παιχνίδι" των ακραίων Αλβανών με την ελληνική σημαία συνεχίζεται στους Αγίους Σαράντα. Για ακόμη μια φορά σε μια μεταμεσονύχτια δράση Αλβανοί κατέβασαν από τα γραφεία της ‘Ομόνοιας’ την ελληνική σημαία.

Ο Γενικός Πρόεδρος της «Δημοκρατικής Ένωσης Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας – ΟΜΟΝΟΙΑ», Λεωνίδας Παπάς στη σελίδα του στο Facebook αναφέρεται στη ενέργεια αυτή των ακραίων Αλβανών.

«Για δωδέκατη φορά, τα τελευταία τρία χρόνια, άγνωστοι, με σύμμαχο το σκότος της νύχτας και του μυαλού τους, επιτέθηκαν στα γραφεία της Ομόνοιας βεβηλώνοντας την Ελληνική σημαία. Αντί της συνέχειας των καταγγελιών επαναλαμβάνοντας τα αυτονόητα, αυτή τη φορά έχω ένα μήνυμα προς τους υπαιτίους: Το μόνο που καταφέρνουν είναι να έχουμε τα γραφεία μας μία μέρα με τρείς αντί για τέσσερεις σημαίες ενώ τις υπόλοιπες να κάνουν το εθνικό μας σύμβολο πιο λαμπερό καθώς δεν προλαβαίνει να ξεθωριάσει».

Σημειώνεται ότι μόνο το 2017 κατέβασαν ή έκαψαν την ελληνική σημαία από τα γραφεία της Ομόνοιας πέντε φορές.

Βαλκανικό Περισκόπιο


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]