Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέοι από τους Φούρνους ύψωσαν τη γαλανόλευκη στον “Μικρό Ανθρωποφάς”!


Τη γαλανόλευκη ύψωσαν στη βραχονησίδα «Μικρός Ανθρωποφάς» η οποία βρίσκεται μόλις 1,7 μίλια (2,8 χλμ) νοτιοανατολικά των Φούρνων, τρεις νεαροί από τους Φούρνους Κορσεών.

Οι νεαροί, έφτασαν με σκάφος την Παρασκευή 13 Απριλίου στη βραχονησίδα, όπου με περηφάνια και τιμή τοποθέτησαν την ελληνική σημαία.

Ο Ανθρωποφάς είναι μία ακατοίκητη νησίδα του συμπλέγματος των Φούρνων Ικαρίας. Διοικητικά ανήκει στον Δήμο Φούρνων Κορσεών.

Στη λίστα EGAYDAAK του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών συγκαταλέγονται 25 νησιά και 127 νησίδες και βραχονησίδες του Αιγαίου που χαρακτηρίζονται ως «αμφισβητούμενες περιοχές».

Στις «αμφισβητούμενες περιοχές» για την Τουρκία είναι και το νησιωτικό σύμπλεγμα των Φούρνων Ικαρίας όπου υπάρχουν δεκαεπτά ευαίσθητοι στόχοι: Θύμαινα και Θυμαινάκι, Ξέρα, Κατεργάρικα, Λιμενόπετρα, Αλαφονήσι, Κισιρία, Κουρνιαχτή, Στρογγυλό, Πλάκα, Πλακάκι, Πρασονήσι, Μακρονήσι, Μεγάλος και Μικρός Ανθρωποφάς, Μικρός και Μεγάλος Άγιος Μηνάς.

Samos24

Σχόλιο ιστολογίου: Εάν από αύριο πολύ νωρίς το πρωί δεν υπάρξει μετακίνηση στρατιωτών στις υπόλοιπες νησίδες, πιθανότατα κάποιοι "νέοι" από την Τουρκία θα βάλουν την τουρκική σημαία σε κάποια νησίδα και... προβλέπονται νέα Ίμια και νέα ένταση στην περιοχή (πιθανότατα και συλλήψεις τούρκων "νέων" ή και στρατιωτών για απόβαση και επιχείρηση κατάληψης ελληνικού εδάφους).


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]