Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το τελευταίο σκίρτημα...


Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Ήταν πριν δύο χρόνιασαν χθες που ο λαός σε μία μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Σύνταγμα άφησε την τελευταία του πνοή, την τελευταία απόδειξη ότι υπάρχει.
Και ήταν πριν δυό χρόνια σαν αύριο που σε ένα τελευταίο σκίρτημα ηρωισμού και αυταπάρνησηςαψηφώντας την τραπεζική τρομοκρατία των ευρωπαίων νεοναζιστών, κοιτάζοντας μπροστά, μόνον το μέλλον των παιδιών τους και όχι το παρόν το δικό τους, η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων είπε ΟΧΙ στην νέα Κατοχή των "εταίρων" τοκογλύφων και απατεώνων.

Μετά ήρθε το σκοτάδι.
Το απόλυτο σκοτάδι.
Δύο βδομάδες μόλις μετά, ένα τυχαίο και τυχάρπαστο ανθρωπάκι, το ίδιο που ο λαός αποθέωνε στην μεγαλειώδη εκείνη συγκέντρωσησκόρπισε στον μολυσματικό ευρωπαϊκό αέρα των Βρυξελλών το ΟΧΙ εκείνο του ελληνικού λαού, γενόμενος ένας απ' τους μεγαλύτερους και σιχαμερότερους προδότες στην πολύ μακριά ιστορία της ελληνικής φυλής.

Ήταν τόσο μεγάλη, τόσο αναπάντεχη, τόσο ακαταλαβίστική, τόσο σιχαμερή η προδοσία εκείνη, που ο λαός αντί να αντιδράσει και να ξεσηκωθεί υπερασπιζόμενος την πρόσφατη εντολή τουέπεσε σε κατατονία, κατέρρευσε. 
Το ανθρωπάκι είχε ρίξει την ζαριά του κι είχε φέρει εξάρες.

Το ανθρωπάκι έκτοτε ζει και κυβερνάει γιατί ο λαός έχει πεθάνει.

Τα σιχαμερά και τιποτένια ανθρωπάκια πάντα ζουν και υπάρχουν εκεί που δεν ζεί και δεν υπάρχει ο λαός.
Ενίοτε σκοτώνουν τα ίδια τον λαό για να επιζήσουν αυτά.

Είναι αυτό που λένε:
"Ο θάνατός σου η ζωή μου" !... 

Υ.Γ   Το blog υπήρξε για μιά βδομάδα μέλος της Επιτροπής του ΟΧΙ του νομού στον οποίο διαμένει. 
Από όλους τους φοιτητικούς, κοινωνικούς, πολιτικούς αγώνες που έχει δώσει στην ζωή τουθεωρεί μεγαλύτερη τιμή του, το πιό πολύτιμο παράσημο στο στήθος τουτην ολιγοήμερη εκείνη συμμετοχή του στην Επιτροπή αυτή και θεωρεί ότι θα ανήκει σε αυτήν δια βίου.. 

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Σώπασε κύριε Κωνσταντή και μην πολυδακρύζεις, πάλι με χρόνους σύντομους πάλι δικά μας θα'ναι τα ΟΧΙ του Ελληνισμού στα στίφη των Βαρβάρων. Κ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ... Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραια τα δακρύβρεχτα και συναισθηματικά φορτισμένα άρθρα,υπέρ του κυρίαρχου λαού.Ο οποιος μεχρι σημερα ψηφιζε λες και πηγαινε σε γυφτοπανηγυρο.
    Σε όλους αυτους που έκαναν αυτό το ηρωικό σκίρτημα,ταξτε τους μια μόνιμη θεσούλα στο δημοσιο και θα δειτε μετα ποσο αγαπάνε την πατριδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Αρίστο, η βεβαιότητα ότι όλοι οι Έλληνες μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι δε φανερώνει διάκριση των πραγμάτων. Σε βεβαιώνω ότι υπάρχουν και "λαμπροί" ΕΛΛΗΝΕΣ, που αγαπάνε την πατρίδα πέρα και έξω από κάθε συμφέρον, μέσα στους οποίους ελπίζω ότι ανήκεις κι εσύ.

      Διαγραφή
  4. Το μπλογκ πόση ευθύνη φέρει που έφερε ...ο λαός στην εξουσία την πρώτη φορά αριστερά στην εξουσία και αυτόν τον σταλινικό κομμουνιστή για πρωθυπουργό;


    ευρωπαίων νεοναζιστών;;;;;!!!!!

    Ναζιστές ευρωπαίους διεθνιστές αντιρατσιστές!
    Ναζιστές που προστατεύουν με νόμους τους Εβραίους!
    Ναζιστές που αφήνουν ΟΛΑ τα αριστερά κομμουνιστικά κόμματα στην Ευρώπη ελεύθερα να δρουν ανεξέλεγκτα και να αναλαμβάνουν και κυβερνήτες ευρωπαϊκών κρατών!
    Ναζιστές με νόμους υπέρ ΟΛΩΝ των “διαφορετικών”!
    Ναζιστική Ευρώπη με ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ;
    Εάν είναι έτσι ο ναζισμός για ποιο πράγμα κατηγορούν την ναζιστική ιδεολογία όλοι …οι δημοκράτες;
    Έμμεση προώθηση των ναζιστικών κομμάτων της Ευρώπης κάνετε στο μπλόγκ;


    Απολαύστε …ναζιστική Ευρώπη με κομμουνιστικά σύμβολα και φυλάκιση σε όποιον δεν παραδέχεται τα κάθε είδους ολοκαυτώματα ακόμα και των ομοφυλόφιλων!


    "Σύμφωνα με την «επίσημη» άποψη, που επικρατεί σήμερα (και για άρνηση της οποίας κάποιοι την πληρώνουν) οι ομοφυλόφιλοι άνδρες και, σε μικρότερο βαθμό, οι λεσβίες, ανήκουν και αυτοί στα «θύματα του Ολοκαυτώματος»….
    Μετά τον πόλεμο, η μεταχείριση των ομοφυλοφίλων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης ήταν άγνωστη και μόνο από τη δεκαετία του 1980 οι κυβερνήσεις άρχισαν να αναγνωρίζουν αυτό το γεγονός. Το 2002 η γερμανική κυβέρνηση ζήτησε «συγγνώμη» από την ομοφυλοφιλική κοινότητα. Το 2005, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εξέδωσε ψήφισμα για το Ολοκαύτωμα, το οποίο περιελάμβανε και τη δίωξη των ομοφυλόφιλων."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. "τραπεζική τρομοκρατία των ευρωπαίων νεοναζιστών"

    Ποίο δημοκρατικό αριστερό φιλελεύθερο η κομμουνιστικό κόμμα είναι εναντίον της αχρήματης κοινωνίας που προωθούν οι ...νεοναζιστές τραπεζίτες;

    Απόφαση πρόκληση - Θεσπίζονται έξτρα χρεώσεις για όσους πληρώνουν τους φόρους στα «γκισέ» των τραπεζών!!!!!!

    http://bankingnews.gr/οικονομία/item/317063-apofash-proklhsh-thespizontai-extra-chrewseis-gia-osoys-plhrwnoyn-toys-foroys-sta-«gkise»-twn-trapezwn.html

    Ο λαός φταίει αυτοι που ενημερώνουν τον λαό... αντικειμενικότατα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]