Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πάνε για μεγάλη σύγκρουση με την Τουρκία οι Γερμανοί


Μάλλον «Τούρκος» θα πρέπει να έγινε ο Ερντογάν όταν τον ενημέρωσαν για το κυριακάτικο δημοσίευμα του γνωστού έγκυρου γερμανικού περιοδικού Der Spiegel, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ, υποστηρίζει ότι οι αιτίες που οδήγησαν στο αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου δεν έχουν αντιμετωπιστεί, οπότε δεν θα μπορούσε να αποκλειστεί ένα καινούργιο, αλλά και το ξέσπασμα άλλων κρίσεων στη χώρα!

Το εξασέλιδο ρεπορτάζ υπογράφει ο Μαξιμίλιαν Ποπ, ανταποκριτής του περιοδικού στην Τουρκία, οπότε, δεδομένων όσων τράβηξαν άλλοι ανταποκριτές που δεν είχαν την «ευγένεια» να μεταδίδουν ότι όλα βαίνουν καλώς στον «παράδεισο» του Ερντογάν, σκέφτεσαι μήπως έχει λάβει την απόφαση να αποχωρήσει από την Τουρκία!

Η μεγαλύτερη «ασέβεια» σε βάρος του Ερντογάν είναι, ότι αμφιβάλλει ακόμα για το ποιος ευθύνεται για το πραξικόπημα, άρα αμφισβητώντας την «ορθοδοξία» των ισλαμιστών που κυβερνούν την Τουρκία, οι οποίοι φορτώνουν τα πάντα στον ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν!

Όλως τυχαίως, στο ρεπορτάζ για το θέμα που δημοσιεύει η Daily Sabah στη γειτονική μας χώρα, αναφέρεται ότι η Αστυνομία της Κωνσταντινούπολης ανακάλυψε ένα «μηχάνημα» εκτυπωτικό, στο οποίο είχε παραχθεί υλικό – φυλλάδια, που απευθυνόταν στους Τούρκους πολίτες κατηγορώντας τον Ερντογάν.

Βρέθηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου Γερμανού υπηκόου στην περιοχή Τακσίμ στην Πόλη… χρηματοδότες φέρονται από τους Τούρκους να ήταν το ομόσπονδο κρατίδιο της Βαυαρίας και η ίδια η ομοσπονδιακή κυβέρνηση και καλούσε για εξέγερση κατά της «δικτατορίας»! Να μας συγχωρήσουν, αλλά πιο κακοστημένη προβοκάτσια δεν έχουμε πληροφορηθεί στην επαγγελματική μας ζωή! Έτσι μοιάζει!

Σε μια επίδειξη ουδετερότητας οι καλοί συνάδελφοι του προαναφερθέντος τουρκικού μέσου ενημέρωσης, χρησιμοποιούν – πάλι παρεμπιπτόντως – μια έκθεση ενός Foundation for Social, Political and Economic Research (SETA / Ίδρυμα για την Κοινωνική, Πολιτική και Οικονομική Έρευνα).

Η έκθεση αυτή «αποκαλύπτει» ότι οι γερμανικές αρχές υποδέχθηκαν «με ανοιχτές αγκάλες», ναι, αυτά γράφει το ρεπορτάζ, την «τρομοκρατική οργάνωση» του Γκιουλέν, η οποία πλέον χρησιμοποιεί ως κέντρο της δραστηριότητάς της τη Γερμανία!

Πηγή Defence-Point


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]