Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μια Βουλή… για τα πανηγύρια συνεχίζει να δίνει (κακόγουστες) παραστάσεις


Τους είδαμε και τους… θαυμάσαμε για ακόμη μια φορά. Μια Βουλή… για τα πανηγύρια συνεχίζει να δίνει κακόγουστες παραστάσεις, απαξιώνοντας το επίπεδο του δημοσίου βίου, προκαλώντας αποστροφή στους πολίτες, και σπρώχνοντας την κοινωνία στα άκρα.

Η συζήτηση στη Βουλή ήταν προγραμματισμένη για την οικονομία. Τελικά, καταλήξαμε να μιλάμε πάλι για ισοβίτες, εμπόρους ναρκωτικών και… τρομοκρατία. Θλιβερή η εικόνα του πολιτικού συστήματος, που, μετά από 7 χρόνια μέσα σε μια βαθιά, σύνθετη και πολυεπίπεδη κρίση, αδυνατεί ακόμη να κατανοήσει ότι αποτελεί το ίδιο κεντρικό συστατικό στοιχείο του προβλήματος.

Θα έλεγε φυσικά κανείς ότι έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν. Δεν μας υποχρεώνει κανείς να τους ψηφίζουμε. Το πραγματικό πρόβλημα έγκειται στην έλλειψη αξιόπιστων και σοβαρών εναλλακτικών λύσεων. Έχουμε τον λαϊκισμό των λαϊκιστών, και τον λαϊκισμό των… αντι-λαϊκιστών, με περίσσευμα από δόσεις υστερικών φωνών. Τσιρίδες υστερίες.

Τι κατάντημα, Θεέ μου…

Μαρίκα Λυσιάνθη
Πηγή ΥστερόγραφαΟι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]