Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στην Τουρκία η βιομηχανία παραγωγής διαβατηρίων του ISIS

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Κάτι που ήταν γνωστό αλλά δεν αναγνωρίζονταν και επίσημα. Η τουρκική εφημερίδα Milliyet ομολόγει ουσιαστικά ότι στην Τουρκία παράγονται τα διαβατήρια, «Türkiye’ de üretilmiş bir pasaport daha», με τα οποία οι άνθρωποι του Ισλαμικού Χαλιφάτου, οι φανατικοί και έτοιμοι για όλα Τζιχαντιστές, έρχονται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη για να εκτελέσουν τις τρομοκρατικές τους επιθέσεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το διαβατήριο του 25χρονου τρομοκράτη Ahmed Almuhammed, που πέρασε από την Ελλάδα και από την Σερβία για να προωθηθεί στην Γαλλία να εκτελέσει τις τρομοκρατικές του ενέργειες.

Το θέμα έχει έρθει στην τουρκική επικαιρότητα πολλές φορές, αλλά αυτή την φορά έχουμε το χτυπητό παράδειγμα ενός τρομοκράτη δολοφόνου που είχε προμηθευτεί τα «αναγκαία» από την Τουρκία και εφοδιασμένος με ότι χρειάζονταν πέρασε στην Ευρώπη για να κάνει αυτό που έκανε

Στην διάσκεψη της G-20, ο Ρώσος πρόεδρος είπε κάτι που όλοι το ήξεραν αλλά κανένας δεν το έλεγε φανερά. Ότι χώρες που μετέχουν στην διάσκεψη χρηματοδότησαν και στήριξαν το ISIS για να φτάσει εκεί που έφτασε. Αρκούσε κανείς να παρακολουθεί τον τουρκικό τύπο για να ήταν ενημερωμένος από το πόσο η Τουρκία του Ερντογάν ήταν ο μεγαλύτερος σπόνσορας, (φυσικά με το αζημίωτο, ας είναι καλά τα πετρέλαια της Μοσούλης του Ισλαμικού Χαλιφάτου), των δολοφόνων Τζιχαντιστών.

Τώρα ο Ερντογάν θα μας… ζητήσει και τα ρέστα!

Πηγή ΝikosΧeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]