Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Κόβει την διέλευση των λαθρομεταναστών» στα σύνορά της η Βουλγαρία

Η Βουλγαρία αύξησε τα μέτρα φύλαξης στα σύνορα της και έκοψε την διέλευση των συνόρων της σε επάνω απο 300 πρόσφυγες!

Την αυστηροποίηση των ελέγχων στα σύνορα και των κριτηρίων για την παροχή νόμιμης άδειας διέλευσης από τα εδάφη της χώρας προς τους πρόσφυγες γνωστοποίησε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, ζητώντας παράλληλα από την Ευρωπαϊκή Ένωση να επανεξετάσει την πολιτική της στο προσφυγικό, μετά το πολλαπλό τρομοκρατικό κτύπημα στο Παρίσι.

Πιο συγκεκριμένα, οι αρχές της Βουλγαρίας «έκοψαν» 315 πρόσφυγες, στους οποίους δεν έδωσαν νόμιμη άδεια διέλευσης από τη χώρα, καθώς δεν πληρούσαν τις νέες προϋποθέσεις, ενώ έντεκα άτομα συνελήφθησαν με την κατηγορία της διακίνησης λαθρομεταναστών.

Η Βουλγαρία αύξησε τα μέτρα φύλαξης στα σύνορά της μετά την επίθεση στο Παρίσι, καθώς βρίσκεται αντιμέτωπη, όπως και ολόκληρη η Ευρώπη, με το μεγαλύτερο κύμα προσφύγων και λαθρομεταναστών μετά τον Β” Παγκόσμιο Πόλεμο.

Στις δηλώσεις του αναφορικά με την τρομοκρατική επίθεση σην πρωτεύουσα της Γαλλίας, ο Βούλγαρος πρωθυπουργός είπε ότι «αυτό είναι η νέα 11η Σεπτεμβρίου. Κάθε σινεμά, κέντρο διασκέδασης ή δημόσιος χώρος, είναι υποψήφιος στόχος. Ελπίζω η Ευρώπη να ακολουθήσει μία νέα πολιτική στο θέμα των προσφύγων».

Τα δύσκολα φαίνεται ότι αρχίζουν δυστυχώς από πολύ νωρίς για την Πατρίδα μας …Το πώς θα διαχειριστεί η Ελληνική Κυβέρνηση το νέο μεγάλο πρόβλημα με τον συνωστισμό δεκάδων χιλιάδων προσφύγων και λαθρομεταναστών στα βόρεια σύνορά μας, ουδείς γνωρίζει!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]