Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο τζιχαντισμός στα Σκόπια

Του Vladislav Perunović

Μετά τη σύλληψη στα Σκόπια του Ιμάμ Ρετζέπ Memishi, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για κατήχηση των τζιχαντιστών μεταξύ των τοπικών μουσουλμάνων της ΠΓΔΜ (να σημειωθεί πως μερικοί από αυτούς που συνελήφθησαν πρόσφατα είχαν στραφεί από τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό στο Ισλάμ...), πολλά μέσα ενημέρωσης εικάζουν σχετικά με τη φύση και την έκταση της τζιχάντ στην ΠΓΔΜ.

Αυτό που μέχρις στιγμής είναι γνωστό είναι ότι μερικές εκατοντάδες τζιχαντιστές από την ΠΓΔΜ δραστηριοποιούνται στα πεδία των μαχών της Συρίας και του Ιράκ και ότι μερικές δεκάδες από αυτούς σκοτώθηκαν στις μάχες.

Ενώ μια πρόσφατη επιχείρησή της η αστυνομία της ΠΓΔΜ συνέλαβε κάποιους διοργανωτές της εκπαίδευσης και της διαμετακόμισης τζιχαντιστών, πολλά από αυτά που έχουν γνωστοποιηθεί στο ευρύ κοινό είναι εικασίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Υπό αυτές τις συνθήκες, είναι προφανές ότι η αστυνομία, εξαιτίας μελλοντικών της επιχειρήσεων, δεν αποκαλύπτει πολλά στοιχεία από τώρα, τα οποία εξετάζονται για να τύχουν της ανάλογης εκμετάλλευσης στις επιχειρήσεις της κατά των τζιχαντιστών και της ισλαμικής τρομοκρατίας.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Εδώ στην αποικία να δεις πόσοι ειναι ....
    Οργανωθητε , συσσπειρωθητε και γιουργιααααα!
    Ολα τα αλλα ειναι μπούρδες .
    Χάθηκε η Ελλας , κυβερνουν ξένες σκοτεινές δυναμεις και μονο με αίμα , πολυ αίμα θα την πάρουμε στα χέρια μας .
    Τα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ στην βουλη ειναι απλές μαριονέτες .
    ΟΥΔΕΜΙΑ ισχύ εχουν απέναντι στους αποικιοκράτες που κυβερνουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]