Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το προδοτικό παιχνίδι του ευρώ από τον γερμανόφωνο Σημίτη

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Το 2001 ο τότε γερμανόφωνος πρωθυπουργός της προδοσίας των Ιμίων και του Οτσαλάν, ο κ. Σημίτης, μας έβαλε πανηγυρίζοντας στο ευρώ παρά του ότι δεν υπήρχε καμία νομική και πολύ περισσότερο οικονομική προϋπόθεση για να αλλάξουμε την δραχμή μας με το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα.

Νομίζετε πως οι Γερμανοί και οι άλλοι αρμόδιοι της Ευρώπης ότι δεν το ήξεραν αυτό ; Νομίζετε πως οι «κουτόφραγκοι» συγκινήθηκαν από τις… γοερές παρακλήσεις του γερμανόφωνου Σημίτη και δεχτήκαν την χώρα μας στην κοινή νομισματική ένωση ενώ δεν είχε καμία δυνατότητα να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις αυτής της ένωσης ;

Έχετε την αυταπάτη ότι από τότε δεν είχαν σχεδιαστεί όλα αυτά για να φτάσουμε σήμερα στο σημερινό τραγικό αδιέξοδο, με κύριο στόχο να γίνει η χώρα μας ένα θλιβερό φέουδο όλων αυτών των κυρίων ξεπουλώντας την γεωπολιτική της αξία και όλο τον ενεργειακό θησαυρό της και μετατρέποντας τον λαό της σε υποζύγια των Γερμανών αποικιοκρατών ;

Ο Egon von Greyerz, ένας από τους μεγαλύτερους Ελβετούς οικονομολόγους και κορυφή στα ζητήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δήλωσε πρόσφατα πως ήταν γνωστό ότι η ένταξη της Ελλάδας στην ζώνη του ευρώ ήταν παράνομη και ότι αργά ή γρήγορα θα δημιουργούσε ένα μεγάλο οικονομικό ναυάγιο για την χώρα : «The result of this unhappy union has created a financial wreck».

Η Ελλάδα, σύμφωνα με τον Ελβετό οικονομολόγο, ήταν αδύνατο να ανταποκριθεί στις δημοσιονομικές υποχρεώσεις του ευρώ και αυτό ήταν από την αρχή γνωστό στην Γερμανία, στην γερμανική κυβέρνηση και στην ίδια την Τρόικα, ακόμα από την αρχή της εφαρμογής των μνημονίων, δηλαδή ένα προμελετημένο έγκλημα κατά της χώρας μας.

Σε αυτή την εντυπωσιακή διαπίστωση ήρθε «καπάκι» και η πρόσφατη αποκάλυψη των Ντοκουμέντων Wikileaks. Τώρα αποκαλύπτεται σύμφωνα με τα ντοκουμέντα ότι από το 2011 η Γερμανίδα καγκελάριος κ Μέρκελ ήξερε πως δεν ήταν δυνατή η οικονομική διάσωση της Ελλάδας με τα μνημόνια. Κατά συνέπεια όλα αυτά ήταν ένα άθλιο θέατρο σε βάρος της χώρα μας με την άριστη συνεργασία του εγχώριου προδοτικού πολιτικού κατεστημένου, που το πλήρωσε με αίμα ο ελληνικός λαός: «Geheim-Papier belegt: Merkel glaubte schon 2011 nicht mehr an eine Rettung Griechenlands».

Αφού όλα αυτά ήταν γνωστά ήδη από το 2001 όταν τότε πανηγυρίζαμε που είχαμε κατακτήσει το ευρώ χωρίς να γνωρίζουμε το τι μας έρχονταν, σήμερα μόνο ένας βλάκας και ένας ηλίθιος δεν θα καταλάβει το αισχρό αυτό παιχνίδι που μας έπαιξαν και τώρα μας ζητούν και τα ρέστα.

Τώρα παραμονές του κρίσιμου δημοψηφίσματος της Κυριακής, βγήκε ξανά στο «μειντάνι» ο γερμανόφωνος κ. Σημίτης, ο μεγάλος αρχιερέας της διαπλοκής και αρχιτέκτονας της καταστροφής μας, να μας προτρέψει να ψηφήσουμε το ΝΑΙ.

Τα συμπεράσματα, αν ακόμα μπορείτε να σκέφτεστε, είναι δικά σας!

Πηγή Νikosxeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]