Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αμερικανός πρέσβης: «Σημαντικό κομμάτι της Ευρώπης η Ελλάδα»

Εξέφρασε την ελπίδα ότι θα υπάρξει συμφωνία

«Η Ελλάδα είναι σημαντικό κομμάτι της Ευρώπης» σημείωσε στο μήνυμά του για τον εορτασμό της 4ης Ιουλίου ο αμερικανός πρεσβευτής Ντέιβιντ Πιρς, μιλώντας κατά τη διάρκεια της ετήσιας δεξίωσης που παρατίθεται στην πρεσβευτική κατοικία.

Ο κ. Πιρς εξέφρασε την ελπίδα ότι «θα υπάρξει συμφωνία και σταθερότητα» και ότι αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να υπάρξει ενότητα την επομένη του δημοψηφίσματος της Κυριακής.

Ο αμερικανός πρεσβευτής πρόσθεσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα εξακολουθούν να συνεργάζονται με την Ελλάδα. «Θα εξακολουθήσουμε να σας στηρίζουμε για να ξεπεράσετε τους διχασμούς για ένα μέλλον με αισιοδοξία» υπογράμμισε.

Το παρών στη δεξίωση στην αμερικανική πρεσβευτική κατοικία έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο κ. Καμμένος ερωτήθηκε για την πρωϊνή του δήλωση, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου με τον Αλέξη Τσίπρα μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, για τη δήλωσή του ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό της χώρας. Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι οι κατηγορίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι παντελώς αβάσιμες και ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις διασφαλίζουν τα σύνορα της χώρας και επομένως και την εσωτερική ασφάλεια.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]