Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο γερμανός απατεώνας που μας θεωρεί προσωπική του αποικία

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Ο Martin Schulz είναι ο εκλεγμένος πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Είναι υποτίθεται η κορυφή των δημοκρατικών θεσμών στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ο θεματοφύλακας αυτών των αξιών.

Το πόσο υπολογίζει ο κύριος αυτός αυτούς τους θεσμούς, την δημοκρατία και το αναφαίρετο δικαίωμα των λαών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιλέγουν τις κυβερνήσεις τους, αγωνίζεται να το δείχνει καθημερινά με το να κάνει συνεχώς ωμές παρεμβάσεις στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας, προτρέποντας συνεχώς την ανατροπή της νόμιμης ελληνικής κυβέρνησης για τον σχηματισμό άλλης με ανθρώπους της απόλυτης εμπιστοσύνης του, ενώ δεν σταματά να προφητεύει τον όλεθρο για τους ανυπότακτους Έλληνες που επιμένουν να θέλουν οι… άθλιοι, να είναι κυρίαρχοι στον τόπο τους!

Όμως ο κύριος αυτός που θεωρεί τον εαυτό του σαν τον υπέρτατο άρχοντα της Ελλάδας, βαρύνεται από μεγάλα σκάνδαλα φοροδιαφυγής ενώ πολλοί και στην Γερμανία τον έχουν κατηγορήσει για προκλητικό βίο με τεράστιες προσωπικές δαπάνες αγνώστου προελεύσεως.

Σύμφωνα με την «Έκθεση Mainz», βαρύνεται για μεγάλη φοροδιαφυγή αλλά και για προκλητικά προσωπικά έξοδα που καλύπτονταν από τα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης που διατίθένται για τους προσωπικούς του λογαριασμούς. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης, η φοροδιαφυγή του φτάνει αρχικά στο ποσό των 111.000 ευρώ, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ανακάλυψη και άλλων τρανταχτών οικονομικών ατασθαλιών. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο Martin Schulz έχει εξαπατήσει επανειλημμένα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με κρυφά κονδύλια για τα οποία έχει αρχίσει σχετική έρευνα.

Σύμφωνα με τον Γερμανό ευρωβουλευτή των συντηρητικών, Arne Gericke, ο Martin Schulz είναι η κορυφή μεγάλων σκανδαλών στα οικονομικά του Ευρωκοινοβουλίου και θα πρέπει να γίνει εντατική έρευνα για να επέλθει κάθαρση, καθώς ο κύριος αυτός έχει ουσιαστικά «λερώσει» τον ύψιστο δημοκρατικά θεσμό της Ευρώπης με την παρουσία του. Συγκεκριμένα ο Γερμανός ευρωβουλευτής υποστήριξε ότι θα πρέπει να υπάρξει άμεση διαφάνεια στα οικονομικά του Ευρωκοινοβουλίου την οποία όμως ο κύριος Martin Schulz εμποδίζει για ευνόητους λόγους.

Αυτός ο κύριος λοιπόν που βαρύνεται από μεγάλα οικονομικά σκάνδαλα, μας κουνά συνεχώς το δάχτυλο απειλώντας μας με εθνική καταστροφή αν δεν σκύψουμε το κεφάλι στις εντολές του, σαν να είμαστε λαός… γαιδάρων, που θα τον χτυπά με το μαστίγιο του.

Θα πρέπει να γνωρίζει ότι εδώ υπάρχουν και πολίτες που υπερασπίζονται την εθνική μας κυριαρχία και καλά θα κάνει να μάθει και λίγη ελληνική ιστορία.

Ως εδώ και μη παρέκει στις αθλιότητες σας κύριε, Martin Schulz!

Πηγή ΝikosΧeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]